Ays_cskn Birminikcivciv Bel agrisi bendede var ama sertlesme arada oluyor gobek ustu genelde sonrada geciyor henuz gitmedim doktora bende merak ediyorum
gulfzlt Bnde 23+4 üm bugün sabah bel ağrısıyla uyandım karnım da çok gergin galiba iyice büyüyo bebiş
Ays_cskn Ayseakdag iste ayni durum bendede oluyor bendede bizimki bas gelisti en son hareketi kasik bolgesinde hissediyorum dedigin gibi normalmiki acaba☺
Ayseakdag Ays_cskn cogu kiside ayni bence normal gibi sanki yine de yanlis bisey soylemek istemem.canim😀
myangelson Birminikcivciv 23+2yim bende de kasılma sertleşme çok oluyor belim de çok ağrıyor ama okuduğum kadarıyla herkes öyle yazmış normal demek ki
Ays_cskn Ayseakdag sipalar cok yaramazlar gercekten bende normaldir diye dusunmemeye calisiyorum kontrole gidince sorcam bakalim😁😁
Prensannesiiiiiii Birminikcivciv bende bugün gittim doktora 21 haftalığım benimde karnım çok sertleşiyor sürekli bebek bir tarafta toplanıyor doktor magnezyum verdi bide o sertlesmeler sancıymıs rahim büyüdüğü için normalmiş benimde bebeğim makat geliş hareketlerini sürekli aşağıda hissediyorum
Tugceasil Birminikcivciv sertleşme dediğin gaz ve şiişkinlikten dolayı karnın gerilmesi olabilir. Benim öyle
siriniko2511 Baya şiddetli bel ağrım var benim de 22. Haftadayım. Oturmak yatmak işkence oldu ayakta zaten duramıyorum. Kasıklarım da arada ağrıyor endişelendim biraz ama sanırım herkeste oluyormuş bu durum.