FatmaNur_27 38+2 haftalık olduk haftaya pazartesi sezeryanim var oğluşum 3300 olmuş bizimle aynı olanlar varmı 🧿🧿🎊🎉🎉🎉
Hande1nur FatmaNur_27 bizimde son 2 gün şuan 38+4 üz,3600 bizimde tombik olacak belli ki bizim ki:) sağ saglim kavuşalım insallah yaa
busraaaaa__ FatmaNur_27 bizde tam 40 haftalığız😅 bizimde 3300 minnak benim oğluşum da🤭sezeryan olunca günün belli oluyor ne güzel 🫣bizimkinin gelmeye niyeti yok gibi 🫠😅
Eminecak FatmaNur_27 benimde son 7 ilk doğumum olacak hiç belirtim sancım yok normal dogum istiyorum ama sezeryana dogru gidiyor ne yapacagim bilemedim 🥺
FatmaNur_27 Eminecak bende normal istiyodum boynuna iki tur kordon dolanmış ondan dolayı sezeryana karar verdik
busraaaaa__ FatmaNur_27 bakalım birkaç güne gelmezse eğer suni sancıyla doğum yapıcam Allah’ın izniyle 🤭
Lavinia_35 FatmaNur_27 bende 38+5 bebek makat gelişinde Cuma’ya kadar bekleyelim olmadı sezeryan denildi o zamana kadar bol yürüyüş Soğuk kompres Şarkı Koltukta çocuk döndüren egzersiz ne varsa deniyorum normal doğum istiyorum