Demhat Hk6464-at bence gayet güzel almışsınız.zaten zayıfmışsınız. 5 kilosu normal kilonuz olsa 10 kilo haftanız için çok iyi
Ceylincal 34 hafta 4 günlüğüm toplamda 8 kilo aldım ama dahada fazla alsam sanırım asla üzülmezdim. Hayatımda aldığım en güzel kilolar bunlar 🥰
Ipekyrdy 30 hft 11 kilo almışım 5-6 kilo daha alsam doğuma 77yle falan giderim. Gayet normal alınan 15-20 kilo. Hoş 8 kg alan da var 30kg alan da var bebek sağlıklıysa Dr normal diyorsa siz de çok şişman hissetmiyorsanız gebelik tombulluğunun tadını çıkarın kızlar💕
Kubraa5353 Cigdemm1 kimisi son hafta kilo almıyor ben dikkat ettim ama çok fazla değil yani. Bebek aldı son haftalarda sadece. 6. Ayımda 12 kilo almıştım. Şimdi 37+2 aylık oldum 14 kiloya çıktı. 68-69 arası gidip geliyor yavaş artıyor. 15 kilo ile doğacak gibi.
Kubraa5353 Tospikannesiiiii sen bu yollardan geçmişsin bacım. Kaygısız tasasız gidersin tabi 😂 biz ilk hamileler her şeyden nem kapıyoruz.
Kubraa5353 37+2 haftam 14 kilo da benden. İnşallah 15 i geçirmeden bana gelir prensesim. İnsanın hiç görmediği kiloları tartıda görmesi çok değişik bir his 😂 1,58 boyumla 68 lere geldim. Doğumdan sonra ışık hızıyla vereceğime inandırıyorum kendimi.
Kalbim_00 Tilo35 Tabikide katılıyorum bana göre de öyle aynı gün aynı kiloda olup görünüş olarak farklı olan milyonlarca hamile var bence ben de boy olarak 170 gebelik sürecim boyunca 52 kiloyla hamile kaldım şuan 70 kiloyum görünüş olarak da göbek ve yüzden aldım gibi görüyorum dışardaki insanlar farkı görüyor genetikle kişinin vücut yapısıyla alakalı olan bir durum bence 🙂