Yaseminf Brcnkcsy66 tüm kırmızı etler iyyyy. Lahmacun ve kıymalı biber dolması acaba bi daha yer miyim bilemiyorum hamilelikten sonra
ovaninannesi İlk aylarımda kocamdan evimden bile tiksinmiştim kış günü balkonda oturuyordum her şey kokuyor gibiydi yemek hiç bişey yemiyordum 😅
Yarenn92 Brcnkcsy66 dana etini,yeşil fasulye,nohut asla yiyemiyorum ismini dahi duyduğumda tiksiniyorum
gurbetcianne97 Brcnkcsy66 hamileyken hamile olduğumu daha bilmeden etten tiksinmiştim ilk dönemler sonrası homini gırtlaktı. 😂😂😂
Munure Hurricane hahah bu durum bende de var ya insanları opuyorsun ya hani düğün dernek vesaire ya herkes kokuyor geliyor çok zor bı durum
Nsnese Normalde hiç bulantım olmadı iştahımda hep yerindeydi ama balıktan acayip tiksindim hiç yiyemedim
1Emine Brcnkcsy66 Kırmızı et, tavuk, yumurta, zeytin, Ramazan pidesi, soğan, nane, limon, nohut 🤦🏻♀️ Yemeye çok nadir bişey bulabiliyordum, o da deneme yanılma yöntemiyle
Busenurrr97 Sumeyyeabdi 17. Haftam ikiz gebelik bende asla yiyemiyorum görüntüsü bile midemi alt üst ediyor
Elifderin34 Brcnkcsy66 öncelikle biber kaşar yoğurt sonra kendi evimden tiksindim evimin her köşesi iğrenç kokuyor kaçtım annemgile :)