Cagri Bugün çatı muayenesi oldum sabahtan beri yattığım yerden kalkamıyorum. Benim gibi olan varmı? Veya kolay geçen ağrı duymayan?
Selcannnn Cagri cok kastiğim zamanlarda oluyo canim sakin ve rahat oldugumda pek bisey anlamiyorum acikcasi ama kastigim zamanlarda altta baya bi ağri yaşiyorum 1 gun boyunca kasmamaya dikkat et kendini
tomurcukannesi Benim kolay geçti hatta arka arkaya iki kez yaptı. Hiç ağrım kanamam bişeyim olmadı. Çokmu kastınız kendinizi
Cagri tomurcukannesi evet korkudan kastım😞 Doktor sivirisinek bile doğuramazsın dedi 😂 zaten çok dar olduğundan riske atamam sancı esnasında sezeryana alabilirim dedi. Boşuna sancıyı çekme dedi. Halbuki normal yapabilirim diyordum 😞
Cagri tomurcukannesi tomurcukannesi 4parmak ama çok fenaydı. Resmen travma yaşadım etkisinden çıkamıyom 😂
tomurcukannesi Cagri benimki bi kaç parmak bile sokmuş olabilir sadece rahatsız oldum yani bi ara elini komple soktu heralde dedm😄 burda okuduklarımdan dolayı ilk bi kasıyo gibi oldum sonra bıraktım kendimi.
Cagri deletedmom26 Evet çok kasmamak gerek. Olmayan biri okuyupta korkmasın benim hem dar hemde çok kastığım için acıdı