annesinin_beybisi kızlar devlete gidiyorum kjlosunu söyledi doktor ama boyunu sordum önemli değil dedi ultrason kağıdında baktim göremedim neresjnde yazar ben mi goremedim yoksa yazmıyor mu acaba . sizin kaçtı bu haftada boyu kilosu ?
Gorkeminannesi annesinin_beybisi ben özele gittigim halde boyunu soylemiyo kiloyu soyluyo sadece ben de takılmıyorum standart 50 civari doğar zaten
Mouradi annesinin_beybisi FL ölçümünü 7 le çarpınca çıkıyor canım banada söylemiyor dr öyle biliyorum bende 😄
annesinin_beybisi Gorkeminannesi kilosu ne kadardı peki o haftada . benim özelde söylemişti ama tabi o zaman 17 haftaliktim küçüktü 🙂
Zeynephze Ben o haftada gittim kilosuna 1.400 boyuna 31 dedi boyu çok kısa geldi bana ama sorduğumda hayır gayet uzun bi bebek dedi doktor. Bana yine kısa geliyor ama doktordan iyi bilecek değişim diye de düşünüyorum
annesinin_beybisi Zeynephze benim de kilosu 1412 gram internette boylara baktım bu haftada 40 cm falan yazıyor ortalama
smallbaby annesinin_beybisi kaç haftalıksın 24 ten sonra oturur vaziyette falan duruyosa ölçü alamıyo doktor oyüzden sadece kiloyu söylüyo benim son gittiğimde tosunum oturmuş ayak sallıyodu ölçemedi ters duruyomuş doktor kaygı duymuyosa hiç korkma allah korusun sen güzelce beslenmene bak yavrular şekilden şekile giriyo bazen oluyo böyle takma sen
[silindi] annesinin_beybisi boyunu tahmini olarak bildikleri icin net soylemiyorlar uyluk kemigi uzunlugu ile 7 yi carpiyorlar tahmini cikiyor. 28+4 te 1250 gr, 36cm dedi bana burda haftasiyla uyumlu ise kilonun boyun önemi pek yok🙏🏼🌸
annesinin_beybisi Cerenyucel maşallah canım erkem doğmuş ama bir sıkıntı cikmamis cok şükür 🤗 ne kadar süre küvözde kaldı
Cerenyucel annesinin_beybisi evet cok sukur 43 gun sonunda evimize getirdik oğlumu.Insallah sizde ve bende dahil saglikla zamaninda kucagimiza aliriz allah kimseyi evladiyla sinamasin düşmanımin basina gelmesin