segah06 İlk doktor muayenesine gideceğim ve kendi kendime kurmaktan hal aldım. Ya kese gözükmezse, ya kese gözükür de bebek gözükmezse diye … Dua edin bana… İlk muayeneniz nasıl oldu?
Bebekdelisi segah06 gittim kese gorduk 7 H olmadan net kalp atışı alamayız dedı kese görmemiz ve düzgün olması simdi yeterlı dedı sonraki hafta kese içinde oynama seklınde kalp atışı aldık 3. Gidiş bu hafta
Limonsekeri segah06 bende burada durup okuyayım bende daha gitmedim doktora ne zaman gitsem diye düşünüyorum 5. Haftaya daha yeni girdim benimde sanki çok belirtim yok bi göğüslerim şiş o kadar
esmaozdemir76 segah06 kese gözükür büyük ihtimalle ama bebeği görmeye bilirsiniz haftaniz küçük ise. Önce doktor ultrasonla kese olusmusmu bakar sonra kan vermeni ister eğer sağlık ocağında filan vermediysen. Benden 8 tüp kan almışlardı herşeye bakilmisti
Verasmommm segah06 ben 8 haftadayken gittim kalp atışını duymamıştık ancak bebeği de keseyi de görmüştüm hatta doktor kalp atışını duyamayız erken ama kalbinin atışını gösterebilirim demişti görmüştük pıt pıt atıyordu. sonraki haftada da duyduk zaten 2li test için gittiğimde. ben karından ultrason yönetimi ile bakıldım çok küçük olsaydı alttan muayene yöntemi denenirdi dediler o yüzden 8 haftayı bekledim
segah06 Bebekdelisi peki gebelik belirtileri taşıyor musunuz? Bende göğüs ağrısı ve yorgunluk dışında hiçbir belirti yok. Bide ultrason karından mı yapıldı?
esmaozdemir76 segah06 benim 8. Haftaya kadar hiç bir belirtim yoktu sonra bı mide bulantısı başladı 14+4 deyim hala devam ediyor
Bebekdelisi segah06 tek göğüste hassasıyet bıde uyku halı vardı yorgunluk yanı cnm ama bu 3 gündür midem basladı
Bebekdelisi segah06 karından yapıldı cnm ama bence mutlaka git ben bebegı görmeden lekelenme yasadım doktora ulaşmam kolay oldu bildiği için hemen ilaç ismi attı iğne yapıldı derken sorunsuz geçti bekleme
segah06 Limonsekeri doktorum 6 haftalıkken göreyim demişti. Ben de aynıyım. Ve endişe ediyorum keseyi görememekten ya da bebeği görememekten
esmaozdemir76 Limonsekeri bence 1 2 hafta bekleyin hem keseniz biraz daha büyüsün ve bebekte büyüsün. Şimdi gitseniz bile bebeği filan göremezsiniz benim 7. Hafta da alltan ultrasonla görmüştü doktor
Limonsekeri segah06 bende aynı şeyleri hissediyorum erken gidip stres yaşamak istemiyorum gitsem de en azından kese gözükür mü diyorum ne yapacağımı bilemedim bir türlü
minikerdeminannesi 4 haftalıkken ASM ye gittim kan verdim bana 6.-7 . Haftada git kalp atışını dinlersin dediler ,ben de 6+5 te gitmiştim bebeği gördük kalp atışını da dinleyebildik
Mlktnc 5 haftalıkken gittim kese var bebek var mı yok mu şuan belli değil dedi. Alttan bakmak istedi izin vermedim. 6+5te gittim kalp atışını bile duyduk 🥰
myangelson segah06 keseyi 5. Haftada gördük bebegi de 7. Hafta miydi neydi o zaman çok minicikti kalp atışını dinletmedi ama vardı 9. Haftamda bı lekelenmeden dolayı kalp atışını duymuştum çok şükür şuan 23+2 haftaligiz görünmese bile stres olma stres çok önemli canım
Limonsekeri Bebekdelisi kese görüldükten sonra mı lekelenme yaşadın yoksa daha hiç bir şey görünmeden mi yaşadın canım
Cgrunul segah06 sabah ilk muayenem vardı bugun 5+1 iz kese ve bebeği gördük çok şükür.. eger endişeniz varsa biraz daha bekleyin 6.7. haftaya kadar bekleyin o zaman net görüntü ve kalp atışı alırsınız içiniz rahatlar
segah06 Cgrunul gebeyim ama hala degilmisim gibi geliyor. Gebelik belirtileri yasadiniz mi? Cok tesekkur ederim cevaplamaniz icin. Karindan ultrason oluyor degil mi? Tebrik ederim bu arada. Allah analı babalı büyütsün😍
Yldgldb segah06 5 haftalıkken öğrendim keseyi normal göremedi vajinal ultrasonla göründü. Zaten bebeği zor görürsün ilkinde genelde kese görünüyor 6. Hafta da kalp atışlarını duyduk şükür. Telaş etme rahat ol herkesde farklı olur
Cgrunul segah06 evet karın ultrasonla bakıldı 5. Haftada kese gözüküyor zaten genelde. Çok nadir gözükmeyen gebelikler. Gebelik belirtilerim 3 bucuk haftalıkken 35.54 betayla öğrenmiştim o günden beri göğüs hassasiyeti uyku modu yorgunluk var