RaYaRY Kızlar hurma yemek doğumu hızlandırır diyorlar sizce gerçeklik payı var mı doktoruna soran var mı ben tadını çok seviyorum 35 deyim
nmtock41 RaYaRY ben rahmi yumuşatır açılmayı kolaylaştırır diye biliyorum çok kişi tavsiye etti mutlaka ye diye hala başlamadım 37. haftadayım , ama şöyle de bişey var acaba hangi hurma için geçerli bunlar 🤭
gldn065807 RaYaRY ben yedim 37 haftamda önerdi doktorum çok kolay oldu doğumun gerçekten rahmi çok güzel yumsatıyo ama Kudüs hurması yedım ben farklarını bilmiyorum 38+3 dogum yaptım 2 saat sürdü sancım dogumum
dfnomr RaYaRY iki yıl önce oğluma hamileyken Ramazan’a denk gelmişti doğumum son haftalar canım çok istiyordu doktorum istediğin kadar yiyebilirsin doğuma bir etkisi yok dedi bende istediğim kadar yedim hiç sorun olmadı 😂
afrAybars RaYaRY doğum başladığında doktorum eşime hurma al gel demişti ve ben sancı çekerken hurma yemiştim 😂 doktor aldırdığına göre var demek ki faydası ☺️
Eminecak RaYaRY doktoruma sordugumda ramazanda yenilen hurma olmadığını trabzon hurması büyük hurmalardan oldugunu soylemisti.
Cnslrsln RaYaRY valla bende iyi geldiğini okudum hatta son zamanlara yaklaşınca ananasta tüketebilirsin. Ek olarak hurafe midir bilmiyorum ama hurma bebeğin beyin gelişimine çok katkıda bulunuyor zeki olur diyorlar