[silindi] Sngl_12022 Siz baya az kala ilişkiye girmişsiniz ben son ilişkimi adete 10 gün kala yaşadım buna rağmen geç döllenme olur mu ki
2Bebek1Anne Sngl_12022 içini bi ferah tut benimki mesela 5+4 de kese yoktu doktorum geç döllenme demişti ama korkma dış gebelikte olmaz dedi 6+6 da kese ve kalbi gördük atıyırdu değerimde 500 dü 5 haftalıkken
Sngl_12022 2Bebek1Anne inşallah bende bu hafta hem keseyi hem bebegi görürüm adetime gore 8 haftalik olucam
2Bebek1Anne Sngl_12022 9 da bile kese gören varmış burda neler neler okumustum ilk hamileliğimde güzel haberlerini bekliyorum 🥰🙏🏻
esmaozdemir76 Sngl_12022 şuan normalde 16 haftalık olmam gerekirken 14+4 deyim şuan beta değerim 6 haftalıkken 1988 civarındaydı bebeği 7. Haftada alttan muayeneyle gördük şuan iyiyiz bı sıkıntımız yok çok şükür
yagmuraltintass [silindi] 32 günü bekle o halde tekrardan bir baktirt bakalım kanına 32den sonra evde testte yapanilirsin ay rabbim insallah yardım eder inşallah hayırlı haberi alırsın bir an önce 🙂🙂
[silindi] yagmuraltintass Çok teşekkür ederim İnşallah 🥰 Şuan 28 güne göre 1 gün geçti bakalım 32 ye kadar bekleyeyim 🥰
Tugbaelif yagmuraltintass keseniz kaç mm iken görmüştünüz acaba ? Yolk sac erkenden görünmüş müydü? Aynı durumdayım kürtaj dendi merak ediyorum
yagmuraltintass senayvz ya o haftalarda gelişim geriliği mi olur anlamıyorum bana da direk dış gebelik diyivermislerdi güvenmiyorum o yüzden
Tugbaelif 8 ve 9. Haftada bebeğini görenler kese kaç mmdi? Ben 7+4 te kesem 29 mm yakın bebeği göremedik kürtaj dedi doktor. Adetlerim düzensiz benimde keseyi de geç gördük. 🙏
Deletedmom_7 Sngl_12022 Adetten iki gün önce verdiğim kan testi negatif çıktı Ümidi kesmiştim gecikme olunca 10. Gün doktora gittim beta 9.000 çıktı ama bu değerde bile keseyi vajinal gördük karından göremedik. Doktorum geç döllenme olacağını söyledi Haftanın sonunda da kalp atışlarını duyduk.
yagmuraltintass Mm olarak söylemedi doktorum ama 9+4te görmüştüm her hafta düzenli olarak ta gidiyordum
Tugbaelif yagmuraltintass ultrason kağıdınız varsa bakma imkanınız varsa bakabilir misiniz? Gerçekten umut oldu bana 7+5im ve kürtaj günü verdi doktor vazgeçicem
yagmuraltintass Kesenin ultrasonu yok ama bebeği ilk gördüğüm tarihte ultrason verildi sizde kese oluşumu var bebek mi görülmedi
bayanmor12 Sngl_12022 benim 7.gün gecikmemde 34 çıkmıştı betam 2 günde 1 beta testi verdim sonra 3000lerdeyken keseyi gördük 2 hafta sonra son adetime göre 9.hafta olması gerekirken 7+3te kalp atışını duyduk şuan çok şükür arayı kapattık bugün 20.haftadayız korkmayın 🌸☺️
yagmuraltintass Tugbaelif 2 hafta daha bekleyin bence 10 haftada gördüm ben bebeğimi kese var bebek yok dediler bana da bu hafta sonra tekrar gel bakalım dediler ilk başta dış gebelik diyende oldu
Busraey18 Adete göre 6 haftalık diye gittim 4+5 çıktı sadece kese vardi 5+5 te bida gittim kese içi boş gebelik olabilir dediler 6+2 de acilde baktılar bebek var kalp atışı yok dediler 6+6da tekrar gidecem artık umudum kalmadi hep olumsuz konusuyorlar