Edabykl miranmomsss 19.haftada hissetmistim ilk ama cok az. 22. Haftadan sonrasi asil hissetmeye baslamistim suan 25+1 iz hissediyorum güzelce 🌸
Medine07 Ben ilk 16 haftada hissettim 19 haftaya gelince gecelerı hep hissettim 20 den sonra her zaman hissettim. Şimdide 32+3 olduk ve şuan her hareketini sert bir şekilde hissediyorum
syagmurr miranmomsss 14 haftalıkken hissettim ama benim bebiş biraz önden gidiyo adet tarihime göre 2 hafta önde, emin olamadım doktoruma sordum bebek hareketi dedi🐣 15 haftaya girdim her gün hissediyorum seğirme şeklinde özellikle sağ tarafıma yatınca
hunilimom miranmomsss ilk gbelikte 17. Hafta da pıt pıt hissettim 19 dan sonra düzenli olmaya başladı
Rmysa0308 miranmomsss bende merak ediyorum ilk gebeliğim 18. Haftadayım daha hissetmedim🤷🏻♀️ DOKtorum ilk gebelikte 20. Haftayı bulabilir demisti
minigimherseyim miranmomsss ben 19 haftalık oldum bugün. bazen kıpırtı gibi bişey oluyo ama anlamıyorum hala net bi sekilde diyemiyorum hissediyorum diye asırı meraktayım ilk gebelik 😄 kız bebekler mi az hareket ediyor benimki kız pek uslu🌸😂😅
Bademsekeri16 miranmomsss 16. Haftada hissettim ilk🥰 tabi kayınvalidem inanmasada ben hissettiğime eminim 😂 yok yok, sen yanlış anlamışsındır diyor 😑