Gulsmmmserif Son adet tarihimle ultrason haftası uyuşmuyor son adette 16 hafta 6 günlükken ultrasonda 18+6yim hangisi doğru doğum zamanın nasıl oalcak şimdi hangisine göre devlette sadece son adete bakıyor özele gidiyorum o da ultrason dedi
KeremikoBayky Gulsmmmserif benim 1 hafta geriden. Sat a göre 8+4 ultrasona göre 7+4. Doktorum çok normal olduğunu hamilelğin ilerleyen dönemlerinde haftasını bulacağını söylüyor
Ays_cskn Gulsmmmserif Benimde 22+3 e kadar gununde gidiyordu detayliya gittim 21+1 haftalik cikti suan 24+0 olmam gerekiyor normalde seker yuklemesine gidecektim erteledim bir hafta geriden geliyor diye bayram sonrasi gidicem kismetse insallah haftasini yakalamistir
selmabttl3 Benim de ilk baştan beri uyumsuz son adet tarihine göre iki hafta önde çıkıyo ama ultrason da tam ölçüyo doktor sizin adet döngünüz döllenmeniz falan etkiliyor bence ultrason da ölçümler nasılsa o yani ben öyle kabul ettim mecbur
Gulsmmmserif selmabttl3 teşekkür ederim bncede ultrason ama çevrem son adet diyip dururorlar ne doğru anlamiyorum