misbebek Yeniannesyma aynen öyle risk almak istemiyorlar normal deneme şansı bile vermiyolar yani doktorumla son gittiğimde söyledim yine normal doğum meselesini diyo ki sen ilkte çok zorlanmıştın hatırlıyo musun diyo e doğum bu tabi ki zor olacak kimse kolay olacak demiyor ama en baştan sezeryana çekmek sinirlerimi bozuyo 🤦♀️ hangi ilde yasıyordunuz
Demet2323 Nzl38 sende inşallah o günlerini gutursun hepimiz kucaklarına alırız bebislerimizi bol bol dinlen ye iç yat dinlen en güzel günler agirlasinca hicbisey yapamiyon
Emanet Emanet s aleyküm canım haber veririm demştm 2 kese var duruyor ama birinin içi boş muş senin hakkında da hayırlısı olsun inşaAllah
Suna_4414 Emanet peki boşmu kalacak dedi doktor bilgi verdimi dolu olannın kalp atışı duyuldumu hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun 🙏
Emanet Suna_4414 sordum dolar mi dha diye artık dolmaz dedi diğerinin kalp atışını duyduk çok şükür. Anlıyorum bnde günleri gecirememistim gönlünden geçen olsun inşaAllah
Suna_4414 Bende dün aşırı baş dönmesi ile acile gittim acildeki doktor dediki cumaya kadar kalp atımını duyarız boş yada dolu bişe demedi haftaya çarşamba bi an önce olsada gitsem sürekli acaba ne olacak diye düşünmekten kendimi alamıyorum 🥺
D-enizz misbebek hareket burda ki Dr söyledi secde ediyor gibi afedersin hafif popu daha yukarda 2 3 daka dur öyle ben yaptim hemen döndü cok şükür
D-enizz misbebek ben 31. Haftada yaptim bebekler 2 kiloyu görmeden yap ki dönsünler cnm ama dikkatli yap 🙏
Twinmommm https://www.mutluadim.com/ Arkadaşlar buradan alışveriş yapan var mı acaba ? Doğum için hediyelik yaptırmayı düşünüyorum da