tugbaturkoglu Kızlar 4 gündür antibiyotik kullanıyorum idrar yolu enfeksiyonum olduğu için bi kaç gündür rahattım ama dün akşamdan beri vajinamın üstü karnımın tam altında bi ağrı var dönerken falan baya hissediliyor sizce bu normal mi
Dammy tugbaturkoglu evet idrar yolu enfeksiyonunda kasik ağrısı normal. Ben de kasik ağrısı şikayeti ile doktora gittiğimde enfeksiyon olduğunu öğrenmiştim. Antibiyotik bitene kadar kullandım ve günde en az 3 litre su içmeye çalışıyorum çok şükür geçti agrim sa enfeksiyon da.
benimmdunyamm tugbaturkoglu bende aynıyım özellikle sağa sola dönerken yataktan kalkarken enfeksiyon vardı geçti şimdi gene olmuş anlaşılan akıntım var ve karnım ağrıyor gene
Ebrugy tugbaturkoglu benimde bugün yüksek oranda enfeksiyon çıktı sonucum da bilmiyordum sadece vajinanın çevresi ağrıyordu sizin dediğiniz gibi sağa sola dönerken kalkarken vs.acaba doktor tedaviye başlayınca geçer mi çok korktum
tugbaturkoglu Dammy 3 günüm kaldı ilacın bitmesine bu zamana kadar rahatlar diye düşünüyordum bende kasık ağrısı ile gitmiştim bi kaç gündür iyiydi dün akşam başlayınca tekrar bi tedirgin oldum
Dammy tugbaturkoglu Benim ilacım bittikçe birkaç gün sonra geçmişti agrim tekrar ilaç kullanmamak icin de sürekli su içmeye çalışıyorum. Umarım en kısa zamanda siz de şifa bulursunuz 😇
tugbaturkoglu benimmdunyamm benimde aynı işte enfeksiyon vardı zaten bende ilaç kullanıyorum demekki ondan ağrım
merllllclk tugbaturkoglu Bende de neredeyse hamileliğimin başından beri var enfeksiyon su az içiyorum maalesef hiç icesim gelmiyor zorluyorum kendimi.26 cıktı tahlil sonucunda en son 😓 sizlerin kaç ?
FatmaVurucu tugbaturkoglu ya belki saçma gelicek sana ama doktor mu verdi antibiyotiği yoksa sen mi kullandın birinci sorum bu (kötü niyetle veya seni rencide için sormuyorum yanlış anlama lütfen ilk defa gebelikte antibiyotik kullanan birini duydum şaşırdım o yüzden) ikinciside eğer ağrının şiddeti artarsa doktoruna söyle mutlaka
tugbaturkoglu FatmaVurucu doktorum verdi tabiki bebeğe zararı olmayan dedi hatta agumentin diye kendim de araştırdım gebelikte en zararsız olan antibiyotikmiş aksine benim çevremde de çok idrar yolu enfeksiyonu geçiren var hepsi kullanmış aksine kullanmasan bebeğe geçme ihtimali olduğu için daha zararlı tedavi edilmesi gerekli
Merve201119 FatmaVurucu bende idrar yolu enfeksiyonu ve kanda enfeksiyonu için antibiyotik kullanmıştım diğer hamileliklerimdede kullandım eğer gecmeyen bir enfeksiyon varsa kullanılabiliyor canım
Ezgidenizak FatmaVurucu bende antibiyotik kullanıyorum 20 haftalık hamileyim hemde en ağırını kullandım daha yeni bitti hatta enfeksiyonu tekrarlayanlara antibiyotik verip kurutmaya çalışıyorlar 😌
merllllclk Kubra606060 manurol diye toz bi ilaç verdi geçen gün tek gün kullanımlık.yok kan çıkmadı bende
Elisam123 tugbaturkoglu ilk gebeliğimde de vardı başından sonuna kadar hiç geçmedi bunda da hiç geçmeyen bir idrar enfeksiyonum var bu da benim kderim heralde ne ilaç ne fitil çare olmadı