Larakaya Hanımlar 24 hafta 6 günlük gebeyim 5 dk"da bir lavaboya gidiyorum küçük tuvaletin geliyor hep damla damla artık bıktım cidden günümün çoğu orda geçiyor aranızda böyle olan varmı ?
Askiletotomsu Larakaya canım bu durum bebeğin ters döndüğünde yani ayaklarini vajinana doğru getirdiğinde yaşanan bisey
[silindi] Larakaya 36+1 bende ikiside var gibi oluyor , gidiyorum bi damlaya bile raziyim :D bizim kiz kendi boga saniyor kendini kafasiyla baski yapip duruyor :D
Selencnbz Larakaya valla 36. Haftadayım hayatım wc ile geçiyor😂😂zaten hamile değilken de 1 bardak suyla bile çişim hemen gelirdi şimdi 1000 misli. Bazı günler damla damla bazı günler rahat oluyordu ama yaklaştıkça günler çiş sonrası tam rahatlama olmuyor zaten
Naz0123 Larakaya normalde de çok giden biriydim zaten şimdi daha da arttı malesef .1 saat içinde 4 bazen 5 kere giriyorum .
Momofleos Ayyy olmaz mı sürekli bir çiş hissi 🙈 Ne kadar yapsamda çiş yapmaya doyamıyormuş gibi hissediyorum 😂
[silindi] Larakaya benim surekli var bugun gittim dayanamadim artik , enfeksiyon kapmisim bu yuzden dedi
Ruyahilal Larakaya ters dönmesinin bi sakıncası yok diye biliyorum daha kendi küçük geniş alanı var takılıyor içeride rahat bırakın çocuğu :) Enfeksiyon değildir umarım ama tedbirli olup doktorla görüşmenizde fayda var bence belki bi idrar kültürü falan ister. Yanma falan oluyor mu?
Askiletotomsu Larakaya ters dönmesi sakıncalı bı durum değil Yine de sorabilirsiniz doktorunuza pozisyonu nasıl diye Bebekler hep döner endişeli olmayin
Serap-Yigit Bende hep öyleyim ya. 19 haftalık hamileyim. Sürekli gidiyorum ama enfeksiyondan şüphelendim. Vardı zaten artmış olabilir. Bol su içiyorum su için daha çok gideceksiniz ama enfeksiyonsa eğer yokolur
Larakaya Ruyahilal kan testi verdim salık ocağında idrar yolu enfeksiyonu çıktı ama yanma falan olmuyor sık sık idrale çıkıyorum ve yaparken kasilmam oluyor
Ruyahilal Larakaya geçmiş olsun neyse ki daha zamanınız var doğuma kadar enfeksiyon geçer ve tekrarlamaz inşallah 🙏🏻