Sevdashn gozdeyagci fitil olarak daha etkiliymis ağızdan alındığında baş dönmesi mide bulantısı yapmış herkese bende burda öğreniyorum çoğu şeyi
gozdeyagci Sevdashn bende de baş dönmesi yapıyordu, demek ağızdan aldığım için. Bir an elim ayağım boşalıyordu, yerimden kalkmak zor geliyordu, ağzım sanki uyuşuyordu. Doktorum kontrolünde bıraktım, geçti gitti.
Sevdashn Ozgekaraoglu ne kadar çok yan etkisi varmış ya bebeğimize bı şey olmasın diye kullanmıyoruz bize yapmadığıni bırakmıyo maşallah
Ozgekaraoglu Sevdashn oyle gerçekten .. çok şükür suan sağlıklı, şubat 23 de 4 yaşına girdi , simdi kardeşini bekliyor😊 ne zaman doğacak diye benimle beraber uygulamayı takip ediyor 🥲 Rabbim saglıklı sıhatli almayı nasip etsin Rabbim ömurlerine ömür katsın acılarını göstermesin inşallah 🤲🏻
Sevdashn myangelson haftada bir bende aynı iğneden vurunuyom 5 tane yazmış ayriyeten adalat günde 3 tane Progestan fitil olarak ondan önce vajinal krem 5 gün kullandım tiroid ilaciydi demir ilacı balık yağ kalsiyum magnezyum derken içim dışım ilaç oldu
myangelson Sevdashn bende adalat ve krem yok ameliyat sonrası 1 hafta boyunca 2 tane sabah akşam antibiyotik iğne ve serum vardı progestan ağızdan sabah akşam vardi magnezyum tansiyon ilacı haftalık iğne demir hapı balık yağı d vitamini endol fitil var vallahi bıktım ilaçlardan 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Yagmurrr_ Sevdashn yatarken içersen daha iyi olur uykusuzluğun varsa iyi uyutur 😄 onun dışında bisey olmaz ic gitsin
Sevdashn genccanne akıntıyı çoğaltıgını yazmışlar da kahve rengi akıntı normal değil bence doktoruna söyle
genccanne Sevdashn zaten kahve lekelenmem için vermişti ama sabah kalkınca oluyor ilaçla birlikte geliyor sonra gelmiyor geçiyor
Sevdashn Nsnese ağızdan alınca bir sürü yan etkisi var vajinal yoldan alırsan enfeksiyon riski var çilemiz erken başladı
Sevdashn Linoosh kullanamıyorum zorlanıyorum vajinal yoldan bide bir sürü kişi enfeksiyonu arttiriyo demiş
Sevdashn Esess_ kutudan 30 tane çıkıyor 1 ay vajinal yoldan kullan demez inşAllah 5 gün muayene gününe kadar anca dişimi sıkabilirim
Sevdashn bir_pasa_annesi ağızdan kullan derse doktor 60 günde kullanırım n’olacak yan etkilerine razıyım
Sevdashn bir_pasa_annesi bende korkuyorum ki uyandığımda tuvalete gittiğim de kan görürüm diye yada her an suyum gelir diye
Sevdashn minik_koala_ve_annesi vajinal yoldan kullanmayı hiç istemiyorum tedirgin oluyorum huylanıyorum 5 gün dişimi sıkcam ağızdan almak istediğimi soyluycem yan etkilerine razıyım
minik_koala_ve_annesi Sevdashn o zaman birsey diyemem canim vajinal daha etkiliymis ben hep agizdan aldim bilmiyordum