Sevdashn ZeynepCevdet inşAllah vaktinde sağlıklı sıhhatli kucağımıza alırız bebeklerimizi doktor baktı bana da rahim duvarin kalın dedi niye inceliyor bilmiyorum doğuma mu hazırlığı acaba kendini
Selencnbz Sevdashn 25. Haftamda detaylıda 29mm kollum uzunluğum çıktı. 34. Haftaya kadar kullandım.normalde 37. Haftaya kadar kullanacaktım. İyi gidiyor diye bıraktırdı dr. Şuan 37. Haftama girdim
Sevdashn Selencnbz baya da uzun bı sure kullanmışsın sağ salim kucağımıza alabilmeyi nasip etsin rabbim
Sevdashn 2Bebek1Anne 😂😂😂 sende biraz delirtmissin adamı napcan elinin hafifliğini bide annene şikayet ediyo 😁benim kocamda olsa aynısını yapardi heryere kendi giriyo benle niye böyle yaptınız bu ne demek diye meraklı teyzeler gibi bunaltıyo milleti en son hemşire bu işlemi yapcaz diye kocama söylüyodu benden önce 😂😂
2Bebek1Anne Sevdashn ahahahh iyi oldu çıkıyorum odadan yürüyemiyorum adam yok 😆 öyle dikerler kapıya işte 🤭
Esmeeer4221 Sevdashn once agızdan aldım cok basım donmustu etrafı bulanık goruyodum sonra fıtıl yoluyla onerdı doktorum oyle daha ıyı etkılı olmustu
Sevdashn Esmeeer4221 fitil yoluyla kullanıyorum bende ama gece yatarken içmek istediğimi soyluycem bakalım uygun gorurse
Sevdashn 2Bebek1Anne 😁 birazda olmuş sanki çok değilde dozunda kıskanılmak benim çok hoşuma gidiyo seni bilmem de
2Bebek1Anne Sevdashn kimin hosuna gitmez kız 😅 benmde o gün çok hosuma gitmişti hiç belli etmez kolay kolay kıskandığını
Leylaucr Bende 3 haftafır kullanıyorum bugün ona eş değer başka ilaç kullanmamı söyledi duphaston kullanıyorum artık ..progestanı hep ağız yoluyla kullandım çok yan etki yaparsa vajinadan diye duymuştum
Sevdashn Leylaucr vajinal yoldan alıyorum 4 gündür doktora ağızdan almak istediğimi söylüycem.bakalım uygun gorurse yan etkisi olmazsa bide
Limonzeytin Sevdashn gece tam yattğnzda koyun. Sabahta akablr ama skntı olmaz rahım emiyor kapsulun içndekini dışarı akan kapsül eridiği için oluyor 20.haftama kadar kullandm 😊👍
Sevdashn Limonzeytin gece yatarken koyuyorum ama çok sunictigim içtiğim için 10 dakika sonra yine dışarı çıkıyo ilacın çoğu