Deletedmom_7 Sevdashn Evet vajinadan alınıyor ağızdan da alabilirsin aslında ama vajinadan etkisi daha fazla ben bekarken vajinadan alamadığım için mecburen ağızdan almıştım yan etki yapmıştı
Sevdashn Deletedmom_7 evet maalesef doktorumda daha iyi etki etmesini istiyorsan vajinal yoldan kullan dedi
myangelson Sevdashn bende sırtüstü yatarken kasılma çok oluyor yan yattığımda bazen ağrı oluyor ama genelde hep ayağa kalktığımda hele bazen o kadar ağrım oluyor ki soğuk soğuk ter basıyor midem bulanıyor kalkınca 🤦🏻♀️ tamam yazarsın çünkü ben unutabilirim yazmayı en azından bildirim görünce cevap veririm 🥰
Alevv1903 Sevdashn banada ilk dönemler yazdı doktor ama ben ağızdan aldım değişiyor kimisine fitil olarak veriliyor
Kaderaksy Sevdashn vajinadan Alman sana ve bebeğe daha iyi ağızdan alırsan baş dönmesi halsizlik kusma yapıyor
Sevdashn Kaderaksy ya çok tedirgin oluyorum oraya ilaç koyarken huylanıyorum ter basıyo ilaç vakti geldiğinde
OOzii Sevdashn wc ye gidip sonra ilacı kullanın bi sure wc girmeyin tutun bi yarım saat etkiisno. Göremezsiniz yoksa heemen gri Çıkar
Linoosh Sevdashn ben hamile kalmaya çalışırken ve hamileligimin ilk 3 ayi kullanfim hic bi sıkıntı yssamadim
Yagmurrr_ Sevdashn kasilma için magnezyum ve kalsiyum ağırlıklı beslenin yoğurt muz patates ispanak gibi şeyler doktor kontrolunuzde belirtin doktorunuzun bilgisi olsun Allah yardimcimiz olsun🙏🧿
Sevdashn Yagmurrr_ doktora ne söylesem herşeyin normal olduğunu söylüyor kasılmam sancım var diyorum normal diyo erken doğum riskin var diyo ama ciğer geliştirici iğneyi ben istiyorum öyle yaziyo bilmiyorum napcaz
2Bebek1Anne Sevdashn ayy ne güzelll Benm 3 gün bacağıma kramp girdi eve gelemedim eşimi aradım çabuk gel ben ayağa kalkamıyorum hastanede kaldım dedim 😅
Sevdashn 2Bebek1Anne 😂😂 ben sadece iğne vurunurken acı hissediyorum oda koyu kıvamliymıs ilaç yavaş ilerliyo dedi ama nasıl yakıyo
genccanne Sevdashn zaten kahve lekelenmem için vermişti ama sabah kalkınca oluyor ilaçla birlikte geliyor sonra gelmiyor geçiyor
Sevdashn genccanne her akıntı geldiğinde tedirgin oluyorum acaba su mu kan mi diye Allah kolaylık versin hepimize
Selencnbz Sevdashn vajinadan sabah akşam aldım ben fitil olarak da kullanılıyor. Ağızdan alınca yan etkileri felaketti fakat fitil olarak çoook rahat 👍🏽
Marblingg Sevdashn benimde erken dogum riskim var adalat kullaniyorum serklajdan sonra vermisti vajinadan aldim sende ordan al etkisi daha cabuk oluyo rahim icin kolay kullanimi zaten azcik itince giriyo eriyo hemen
gozdeyagci Sevdashn bende de baş dönmesi yapıyordu, demek ağızdan aldığım için. Bir an elim ayağım boşalıyordu, yerimden kalkmak zor geliyordu, ağzım sanki uyuşuyordu. Doktorum kontrolünde bıraktım, geçti gitti.
Sevdashn Hanzademerve yok alışmaya başladım diyorum surda var doğuma 2 ay ne var sanki millet hep kullanmış 1 ay en azından senin idare eder ilaçlar bebeğin için diye kendimi motive etmeye başladım ☺️