Helloo. Ben doğurdum ciddi anlamda doğurdum hayla kendime inanamıyorum 😂
Burda en çok sezeryandan korkan bendim galiba korktuğun şey başına geliomus diye boşuna demiyolar😂. Biz tarihi 1hafta önce almıştık çünkü içimizden artık doğsun bişey olucak korkusu vardı 18 hazirana gün aldık herşey iyi güzel hoş normal doğum için herşeyi denedim tabi ben cumartesi sabah yatisimiz yapıldı 8 de 10 da doktorum gelip alttan bakıp ilk başta fitil vereceğini söyledi rahim duvarlarini genişletmek açmak için yaptık onu 11 buçukta suni verilmeye başladı ilk başta herşey mükemmel ama nasıl hazırım çok heyecanlıyım oğluma kavuşmak için stres yapmamaya çalıştım hep güldüm oynadım saat 2de biraz arttirdilar yine herşey normaldi ama bebeğimin kalp atışları sancım geldikçe düşmeye başladı megersem benimki sanciyi sevmiomus kendi de kasiliomus beni korku sardı ben ağlamaya başladım ben normal istiyorum diye doktorum bidaha denerim ama riske atamam dedi içerde ne durumda bilmiyoruz ama bişey var belli dedi yinede senin istegin daha önemli sen karar ver dedi 6 ya kadar kendi sancimj çektim feci biseydi anlatamam kanamam falan gelince korkmaya başladım 9 ay boyunca karnimda bir can taşıyorum sırf kendi isteğim olsun diye bebeği zora sokmak istemedim sonuçta o nasıl istiyorsa öyle olucak. Eşimle konuştuk karar verdik sezeryan dedik bı kez daha deneyelim istiosan dedi ama kafaya koydum yok dedim riske atamam bebeğime kavuşmak istiyorum tabi bı yandan ağlıyorum çok kötüydü anlatamam o durum. Daha sonra beni hazırlamaya başladılar ilk olarak sonda takıldı kızlar korkulcak hicbirsey yok burda denilen herşeye inanmayın ben çok korktum bide ona ağladım hiç hissetmiyceksin dedi gerçekten hissetmedim çok küçüktü zaten daha sonra ameliyat kıyafetlerim giydirdiler tabi giydim ben kocamın elini tuttum gidiyorum bide denmesin mi yasak diye ben daha çok ağlamaya korkmaya başladım eşim de yalvardı resmen o kadar para veriyoruz ben karımın yanında olamiycaksam niye veriyorum bu parayı ben karımı çocuğumu kime emanet ettigimi görmek istiyorum dedi neyse dedim çocuğumuzu çıkartıp gelicez aşağı indik Allah’tan kapıda durmaya izin verdiler eşimin beni koltuğa oturtup götürdüler eşim agliyordu en son el sallaarken çok tuhaf bir duygu ben o anda koptum eşim çok istiyordu bebeğimiz olsun her anına tanık olalım . Ameliyathaneye girdim iğne vurulacak oda korktuğum gibi olmadı zaten ağlayıp yorulmuştum saldım kendimi hiç ağrı hissetmedim daha sonra ayağımdan can kesildi ben oynatiyorum uyusmadim diyorum ama bacağımı çizdiler igne batirdilar hissetti mi dediler hayır dedim yanımda bir erkek hemşire vardı tüm süreci anlattı şimdi şu sürülüyor açıldı bebeği görüyoruz ve bebek çıktı megersem yawrum kakasını yapmış daha yenice iyiki beklememisim yiye bilirdi vicdan azabı çekerdim verdiğim en doğru karardı galiba. Göktuğ ağlamaya başladı onu gördüm ya Allahh herşeyi unuttum gerçekten bambaska bir duyguymus kızlar ağlaya ağlaya bittim doktorlar yeter artık çok şükür iyi bak dediler giydirler temizlediler gogusume koydular misss gibi kokuyordu anlatamam tek zikrettigim Allah’ım şükürler olsun benim bebeğim di yani sonra babasına götürün o çok bekledi dedim doktorlar da ağladı halime babamiz tabi dışarda biz çıkana kadar oda ağlamış doktorları ağlattık Birlikte 🙈 15 dk falan sürdü yani çok kısaydı dedim bu kadar mı yani ben hicbirsey hissetmedim yaaa ne sandın canlı canlı adam mı kesilir dediler😂 Çıktım odaya götürdüler bebeğim odadaydi herkes başında ben gururla bakıyorum tabi babamız da çok destek verdi şükür. Uyuşukluk çabuk geçti serum taktılar zaten ağrı kesici verdiler sadece ilk çok agriycak dediler göbeğimi kontrol ettiler çok acıdı Hemen ittirdim acio diye bide kalkış uff canımdan can gitti oğluma baka baka ağlaya ağlaya yürüdüm yattım sonra onu kucağıma alınca hiç yaşamamışim o anı gibi oldum 2. Daha kolaydı kalktım yürüdüm 3. De rahattı 4 5 derken ağrı Allah’tan fayda ediyor şuan pazartesi sabahı oldu 2gundur hastanedeyiz yenice yürüdüm geldim 6 tür attım çok şükür maşallah bugün taburcu olucaz ağrı kesici antibiyotik yazdılar zaten evde de öyle idare edicez. Bu arada sütüm geldi bebiş alamadı ama çenesi minicik olduğu için mama verdik ama meme vermekten vazgecmiycez 2 haftaya toparlar dediler bakalım hayırlısı 🥰 İşte bizim hikâyemiz de buydu Allah’ıma binlerce kez şükürler olsun onun o kokusu için yapilmiycak bişey yok kızlar o kadar güzel ve özel ki anlatamıyorum bambaşka bir şey çok tatlı🙈 Rabbim herkese güzel doğumlar nasip etsin herşey bebisimizin gelişine bağlı onlar ne isterse o oluyor 🥰 sormak istediğiniz birşey varsa sorabilirsiniz. Normal doğum sancısı daha kötüydü bu arada dayanamazmisim😂😂