Eminebedir Kuu ya yanlız değilmişim 36 haftadayım gece 5 de yattım 6 da kalktım gündüz uyku sıfır zombiler gibiyim hiç bi iş yapamıyorum odaklanıp uykusuzluk ne kötü bişey miş napcaz böyle bebeler uyuyor mudur acaba karnımızda🙄
ozgnr-Al Eminebedir ay hiç bilmiyorum hararetliler ama öyle can acıtacak şekilde değil 😅 çabucak geçsin bu zamanlar inşallah 🥴
Eminebedir ozgnr-Al yarın doğumum var nasipse ve ben bir gram uyumadan gidicem düşün 🙈🙏 değişen hiç bişi yok
Yaseminf ozgnr-Al evet ya çok zorlanıyorum ağrım olmadığı zaman bile uykum kaçıyor nefesim daralıyor dönemiyorum dönerken seyimdeki kemikler ağrıyor yatakta donerken ters donmus kaplumbağa gibi hissediyorum kendimi oturarak uyuyorum gece olmasın istiyorum
ozgnr-Al Yaseminf kesinlikle bende 2 gündür göbek deliğimin üstü kaşıntı tuttu yırtacak derecede kaşıyorum her gün başka bir sorunla karşılaşıyorum 🤷🏻♀️
ozgnr-Al Yaseminf çatlamamak mı 😂 çatlamadığım yerim kalmadı hamileliğimin başından beri kullanıyorum ne sürdüysem olmadı aşırı derecede çok çatladım ☹️
TazeAnne06 ozgnr-Al 33+3 ten sesleniyorum buralar daha beter uyku var uyumak yok bel ağrısı var halsizlik var 😒😒
ozgnr-Al Eminebedir ay ne güzel sağlıklı sıhhatli alın kucağınıza 🥹 doğurmaya daha zamanı olanlar düşünsün 😅 ben mesela djdjdj