Kızlar merhaba.. Öncelikle biliyorum gebelikle ilgili daha çok konular açılıyor ama size danışmak istediğim bir konu var. 1 ay önce boynumda kulağımın alt kısmında ağrı ve şişlik farkettim. Boyun tutulması zannettim bi kaç gün bekledim ama bir türlü geçmeyince kulak burun boğaza gittim ve enfeksiyona bağlı lenf bezi şişikliği dedi doktor gebelik planladığım içinde ona uygun antibiyotik verdi. 2 hafta kullandım ve geçmedi. sonra tekrar başka bi kbbye gittim ağrısı devam ediyodu ve şişliği gözle görülüyodu bu doktor antibiyotik iğne verdi 5 gün sabah akşam ve ilaçlı mr istedi.. İğneleri vuruldum fakat bende alerji yaptı tüm vücudumu kızamık gibi meğerse alerjim varmış antibiyotiğe. Daha sonra mr çekildim mr ım temiz çıktı şükür ağrılarım geçti fakat bezeler biraz da olsa küçülmüş ama duruyolardı. Doktora kontrole gittim ve doktor mr normal çıkmış tekrar bi antibiyotik hap verdi bitince gel boyutlarına bakalım ultrason çekelim ona göre biyopsi yapılır dedi. O kadar korkuyorum ki mr temiz çıkıp ama bezeler küçülmedi hafif ağrıları var. 1 senedir gebelik planlıyorum olmadı hormonlarım normal o da bu ay yumurta takibine başkadım.. İnternete baktım bu lenf bezleri büyümesi geçmemesi kötü bir şeymiş Allah korusun kanser vb. O yüzden aklıma çok takıldı sizlerden de bu durumu yaşayan var mı..