Hacerrrcakmak Arkadaşlar bebeğim 12 haftalıkken çekilmiş ultrason görüntüsüne bakarak cinsiyet tahmini yapabilir misiniz 😍 doktorum garantici olduğu için söylemedi erken diye 😄 https://resimyukle.io/r/jCZMWF1xYQ
Elifderin34 Hacerrrcakmak ay hiç anlamam ama bence kız öyle hissettim nedense :) zaten doktorlar erkende olsa anlıyorda yanılma payı olabilir diye söylemek istemiyor
Hacerrrcakmak Elifderin34 olsun anlamada da hissetmiş oluyor insan ilk bakınca çok teşekkür ederim 🌸 bir oğlum var sağlıklı olsun cinsiyet fark etmez 🌸
Hacerrrcakmak Ysmn17 ya 😄 sağlıklı olsun da fark etmez bir oğlum var ve erkek çocuklar çok masum oluyor tabi eşim kız olsun istiyor o ayrı 😄
Hacerrrcakmak 2Bebek1Anne salı günü 10 günlük kontrol içindeyken bir daha gel dedi bakalım 🌸 ay kız mı dersiniz 😍 sağlıklı olsunda fark etmez ama gönül istiyor ki ilkinci kız olsun 😍
2Bebek1Anne Hacerrrcakmak bende 2 kızım olsun istedim hep bende 2li testte öğrenirim inşallah sağlıklı olsunlarda 🙏🏻❤️
Hacerrrcakmak Beyhanertekin 2Bebek1Anne inşaallah 🌸 ama ikili önermedi benim doktorum. Yanılma çok oluyor dedi evhama sebep oluyor gerek yok dedi
Hacerrrcakmak Beyhanertekin ay hadi inşaallah 🌸 sağlıklı olsun kız olsun inşaallah 😄🌸 hayırlı ise tabi 😄
Hacerrrcakmak Flz-cner98 kalp atım hızı üzerinden kesin tahmin yapıyorlarmış ikili de belli bir MHz varmış sanırım tabi bu benim başkalarından duyduğum bir şey tam emin değilim
Hacerrrcakmak 2Bebek1Anne yani sen bilirsin ama şöyle bir şey var risk çıktığında bebeği aldırmayı düşünür müsün ? Önce bunu değerlendir. Risk üzerinden şu aşamada bir tedavi yokmuş sadece canin sıkılacak gebeliğin zehir olacak üstelik yanılma olayı da cabası. Özellikle 35 yaş üstü gebelere öneriliyor zaten
Hacerrrcakmak Hanife47 ya 😍 ben hayırlı ve sağlıklı olsun başka bir şey istemem diyorum eşimde ilahiyatci Allah’ın kesesi geniş, isteyin vereyim diyor neden bir de sağlıklı kız evlat istemeyelim ikinci de kız olsun diyor 😄
Hacerrrcakmak Sinmalts anneler erkek ister bir oğlum var yine oğlum olsun severim ♥️ ama gönül istiyor ki bir de nazlı kız olsun evde 😄😄😄
Hanife47 Hacerrrcakmak Allah hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı Salih ve saliha evlatlar nasip etsin isteyen herkese aminn
Hanife47 Hacerrrcakmak yok bacım yok benim iki tane Allahım yokluklarini göstermesin vallahi babalarından kıskanıyorum kız beni hiç umursamıyorlar üçü de herifle kızlar görsen aşk yaşıyorla resmen özellikle küçüğüyle babası