DeryaOsman 35+4 gecesinde tüm gece idrar sıklığından ve şiddetli ishalden dolayı uyuyamadım.O gece sabahladık.Sabah doktorumu aradım gel bakalım dedi. 25.haftadan beri idrar yolları enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullanıyordum.Bu arada 25.haftada az az suyum gelmişti, 31.haftada ise kanamam olmuştu, sürekli istirahat halindeydim.Doktorumuz 24 Eylül’e gün vermişti(37+3 de kızımız gelecekti), 11 Eylül sabah 10 gibi hastaneye gittik tahlil yapıldı idrardaki enfeksiyon kanıma geçmiş doktorum 3 e kadar serum ve iğne tedavisi uyguladı biz eve döneriz diye düşünürken kandaki enfeksiyon da yüksek çıkınca ben sizi yatırayım bu gece ciğer geliştirici iğne yapalım yarın sabah tekrar tahlil yapıp bebeği alalım dedi , daha fazla kalırsa bebeğimiz daha fazla zarar görebilir dedi,yatış yapılınca tüm gece antibiyotikler,ciğer geliştiriciler yapıldı 12 Eylül sabah 8 de sezaryena alındım. 08.37 de İPEK kızımız dünyaya geldi maalesef küveze alındı hem enfeksiyon geçmiş hemde ciğerleri gelişmemiş, şuan 7 gündür küvezde,solunum cihazından dün çıktı ama yenidoğan ünitesinden ne zaman çıkacağı belli değil, rabbim hayırlısı kucağımıza almayı nasp etsin 🙏 bu da benim Doğum hikayem, biz ne kadar plan yaparsak yapalım rabbim kararlaştırıyor herşeyi....
Esrabz DeryaOsman aynen öyle canım bende 26 haftalik hamileyim doğumu hiç planlanlamiyorum. Nolcagini Allah bilir sadece. Rabbim.evladinada şifa versin inşallah içini ferah tut cabucak toparlayacaktir
yildizbebeginannesi DeryaOsman Allah sağlıkla kucağınıza almayı da nasip eder inşallah rabbim şifasını versin