NeseA Aydın sökede oturuyorum 37+4 haftalik doğum yaptım:) 10 günlük olduk oğlumla çok şükür herşey yolunda:) memnun oldum canım 😘
damiiss Selma17 bende aydındayım Selda Demircan Sezer e gidiyorum. ADÜ de prof kendisi ama özel muayenesi var oraya gidiyoruz
Selma17 damiiss bende Erdoğan kılıç’a gidiyorum Atatürk devlet Hastanesi’nin karşısında özel muayenehanesi var , Aydın’a yeni geldigim için pek bilmiyorum burda komşum tavsiye etti şimdilik memnunum
Selma17 damiiss ayrıntılı USG kaç dakika sürdü sizin üniversiteden randevu aldım bende ayrıntılı USG için
damiiss Selma17 yarım saat kadar sürdü belki biraz daha fazla. O bebeğin o anki duruşuna konumuna göre değişiyor o süre. Ben yinede gitmeden önce azcok şeker yemiştim hareketlensin diye. Bu arada aşağıya 440 lira gibi bir para ödüyorsunuz sıranızı yukardan aldıktan sonra haberiniz olsun. Hangi doktordan aldınız randevu?
Selma17 damiiss verilen barkodda doktor ismi yazmıyor baktım şimdi, üniversite hastanesinde de ücretlimi ayrıntılı USG bana ücret ödeyeceksiniz demediler , burda 440sa özel hastanede ne kadar ücretki