Elifyunus1 Merhaba hamişler 36.haftama giriyorum yarın 38.haftada doğumum sezeryan, bir süredir genital bölge içinde kaşıntım var ne kadar temizlesemde böyle içi hep yanıyor gibi yaşayan var mı ve sürekli bacak aramda pişik oluyor son zamanlarım epey sıkıntılı
denizz45 Ben internetten araştırdığımda sirkeli suyun iyi geldiği yazıyordu. Denedim faydasını gördüm. Bir kaseye biraz sirke biraz su koydum. Pamuk yardımıyla vajinayı yıkayın yazıyordu öyle yaptım. Deneyebilirsin 🌼☺️
Benburcu sormayın bende 38+5 de sezareyn olucam tam 36. haftada inanılmaz bir kaşıntı var ve vajinam kabardı. rezillik ne yaptıysam gecmedi
Mimaranne33 Haftamdan itibaren bnde de olmaya başlamıştı maalesef. Başta kullanmak istemesem de doktorumun verdiği krem ve fitili kullandım fayda etti Şükür. Ama tekrarladı sonra … ben de artık faydayı her gün duş almakta , o bölgeyi olabildiğince kuru tutmakta ve düzenli yoğurt tüketiminde buldum. Ve tavsiyem tatlı şeylerden, hazır paket ürünlerden uzak durun. Bol sıvı da şart !
Benburcu evet her gün duş alıyorum psikolojim bozuldu cnku sıcaklar da tetikliyor tam iç kısmında bisey yok ama dış derim çok kabardı resmen derim kalınlasti bu zamana kadar iyi gelmiştim seviniyordum nazar değirdim doğuma yakın olması sinir bozucu herkes görecek 🙈🙈😔😔