kaderkaradenizz3452 Bikac gün oldu bebeğimi az hissediyorum bugün hicc kıpırdamadı korkuyorum hanımlar
Emedko kaderkaradenizz3452 kaç haftalksn cnm ? Eğer haftan ileriyse ihmal etme doktora git mutlaka . Eğer haftan küçükse normal sürekli hareket etmemesi .
Aysunnnn_ kaderkaradenizz3452 Kız artık yeri daralmış azıcık okşa sev tatlı ye o sana kendini hissetiri eğer hareket etmese doktora görün derim ama masaj iyi gelio benim kızım çok sevio hemen bakiorum kıpır kıpır oluyor 😍
Havvakolay 35 haftalık falan sa alanı daraldıkça daha az kımıldıyorlar belkı bu yüzdendir canım tatlı vs ye faydası olabılır
kaderkaradenizz3452 Emedko 27 haftaligim Çarşamba gününe randevum var günde hiç hareket etmemesi normal mi acaba
Kubra_miray_szr Bende 27 haftaligim bugün bebeğimi.hic hisetmedim canım sıkıldı bu duruma ama korku panik yapsam dahada kötü olurum inşallah yarına kadar bende hisederim
kaderkaradenizz3452 Aynıyız iki gündür hissetmiyorum bende ya korkuyorum Çarşamba günü randevum var detayla ultrasyona gircm
NOG_06 kaderkaradenizz3452 Hiç hareket etmediyse neden bekliyorsunuz bi acile gitseniz, yine panik yapma ama doktora görün sende rahatla :)
Emedko kaderkaradenizz3452 hiç hissetmiyorsan doktora git hemen . Yani hiç hareket etmemesi normal değil. Çikolata yiyip denedin mi sırt üstü dümdüz yatıp.
Seher26 Uyuyir olabilir tatli bir seyler ye ve soluna yat biraz gozlemle bakyin hala tepki yok o zaman acile git bekleme
Hk6464-at Evet canım çikolata ye ve sol tarafına 1 saat boyunca uzan eğer hala bir hareket hissedemezden doktora git mutlaka
kaderkaradenizz3452 Çok şükür bı sıkıntı yok dedi doktor hareketlerini hisssediyorum ilk hamileliğm olduğundan sertlesmeler olabiliyor Muş korktum ama sorun yok