2Bebek1Anne Hep okuyorum 2li test de çoğu kişi cinsiyeti öğreniyormuş bana çok erken gibi geldi ama çokta merak ediyorum önceliğim her zaman sağlıklı olması 🙏🏻 Yakın bi tarihte 2 li testim var ilk hamileliğimde sadece şeker ve 4lüyü yaptırmıştım şimdi yerimde duramıyorum çin takvimi yap dediler onuda anlamadım 😇
Eminebysll 2Bebek1Anne İkili tarama testine gidip cinsiyet öğrendim çarşamba günü. Tam 12+0da 🙂 Pipiyi net gördük
Dygsnkgl Çin takviminde yaşınıza ve hangi ayda hamile kaldıgınıza bakın benim 29 yaşa şubat erkek diyodu öylede oldu oğlum olucak ikili taramada doktor söylemiyorum demişti emin olmak için 16. Haftada cinsiyeti öğrenmiştik
2Bebek1Anne Dygsnkgl evet ama ben otomatik hesaplama yazsamda bana hep ressim takvim çıktı bulamadım malesef sağlık olsun az kaldı 2li teste sabırsız bir şekilde bekliyorum 🥰🤷🏼♀️
2Bebek1Anne Eminebysll yaaa çok güzel hayırlı bir evlat olsun ❤️ Darısı başıma bende çok istiyorum cinsiyet öğrenmek 🫣🫣 Bideee erkek bebek erken belli olurmus hep öyle duydum
Meltemyll Eminebysll bu ikili tarama testi nasil oluyor bende ilk oğlumda yaptırmadım ama kararsızım napiliyor
Meltemyll 2Bebek1Anne evet kesinlile ben 13 haftada direkt öğrendim smdi 2 hamileyim 10 haftaligiz bakalim
Mervee16ozturk 2Bebek1Anne bende 12+3 de uzman ultrason doktoru tarafından yüzde doksan denilerek öğrendim erkek dedi💙
Dygsnkgl 2Bebek1Anne otomatik hesaplama yapmayın google da yazın normal liste cıkıyo oradan bakıyosunuz
Eminebysll Ayseport Hiç alakası yok aslında Doktor ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıyor, o arada bebeği detaylı incelediği için bebek gösterirse cinsiyette öğreniliyor Doktor incelerken tam bacak arasına denk geldi, öyle göründü pipisi 🙂
2Bebek1Anne Mervee16ozturk heh onuda merak ediyorum 2li testi doktorumuz mu yapıyor yoksa baska hastaneye yada baska o ultrasonla ilgilenen doktora mı yolluyor ? Mesela benm 4 lüde bni baska bi hastaneye yollamıstı
Mervee16ozturk 2Bebek1Anne özel hastaneye gidiyorum kendi doktorum yine muane etti ama ikili test için uzman ultrason doktoru yapyor baya inceliyor karanlık ortam da çok dikkatli baktı ve karnıma çok bastırdı ben hiç cinsiyeti sormadan cinsiyeti belli öğrenmek ister misin dedi evet dedim erkek dedi kesin mi hocam dedim evet bariz belli dedi ekranı çevirdi bacak arası falan gösterdi daha sonra kendi doktoruma sonucu götürdüm cinsiyet için oda dedi ki bende erkeğe benzettim biraz önce dedi yani iki doktor da aynı şeyi söyledi🥰
2Bebek1Anne Mervee16ozturk çok sevindim senin adına benm hastanemde özel inşallah 2li için hastane içi bi odaya yollar kızımla gitmek çok zor 😅 burasıda iyi aklıma geldi kızımda çok eğleniyordum böyle bilgiler de şart 🥰
Merve_kaymak Kızlar 14+2 deyim şuan yarın 2 li test sonucların ogrenicem nasıpse yarın cinsiyet bellı olur mu acaba -
Ayseport Eminebysll hııı bnde sandm test sonucuna göre söylüyor evet bnmde öyle oldu ilk çocuğmda söyledi ama bunda bacak arasnı göstermedi yüzüstü yatıodu hep ondan söylyemedi çok uğraştı bide öksürdüm vurdu ses gönderdi falan ama bna msn demedi