fatma_sasmaz Arkadaşlar evim küçük yatak odama anne yanı sığmıyor, sallanır büyüyen beşik aldım oda yaptım. Buna alternatifleriniz var mı ? Birde bebek arabasını pusetli istiyorum uygun fiyatlı öneriniz var mı ?
Annesininportakali53 fatma_sasmaz benimde aynı şekilde kuzum evim çok büyük değil bende yeni aldım ve tercihimi sallanabilir büyüyen beşikten yana kullandım anne yani tercih etmememin sebebi sadece evimle alakalı değil zaten küçük birsey oluyorlar gereksiz görüyorum ben ana kucağı aldım titreşimli usb girişli kumaşı bayağı kalın kademeli birsey benim ki kış bebeği olacağı için onda buyutcem etrafımdaki gorumcem ve arkadaşlarım da evi büyük olmasına rağmen çocuğu ana kucağında buyuttuler tam bir kurtarıcı ve ekonomi malum büyüyen beşik ilerde kullanım açısından da çok güzel bir tercih diye düşünüyorum. Ben bebek arabasını pusetli almadim kış bebeği olacağı için yaza kadar da zaten 7 aylik feln oluyor gerek duymadım ama çok beğendiğim ve uygun fiyata bebek arabasi aldım
fatma_sasmaz Bende aynı düşündüm canım. Yani tek alayım yıllarca kullansın inşallah dedim. Benim ki Temmuz sonunda geliyor inşallah İzmir’de oturuyorum Eylül ekime kadar yazı yaşıyoruz ondan pusetli olsa daha iyi olur diye düşündüm varsa önerin kabulüm 😍