mbusetopcu Kızlar 13 hafta 3 günlük hamileyim karnım bir anda büyüdü krem önermenizi istiyorum ama fiyatı uygun olanlardan olursa sevinirim bio oil diye duydum kullanan var mı önerir misiniz
lilalilalila mbusetopcu ben 30 haftalık oldum. Şuana kadar her gün dönüşümlü olarak bepanthol sensidaily, Hindistan cevizi yağı, kakao, badem yağı, aktardan karışık çatlak bakım yağı ve ara ara da lierac jel sürdüm. Sıfır çatlak şuan 😊
lilalilalila mbusetopcu bu saydıklarımdan lierac en pahalısi ve çok da şart değil dediğim yağlar iyi gelecektir.
Deletedmom727272 mbusetopcu lierac demem bir ayda bitirdim para dayanmaz mustela aldım şimdi 139 lira kampanyası varmış diye içeriğide temiz, bio oilde güzel ama sarı “doğal” yazanı alın mutlaka.. o turuncu güzel koksada içeriği çok iyi değilmiş
DidemDnnz mbusetopcu canım doktorum kullansan da olur kullanmasan da dedi, en iyilerini kullanıp bir sürü çatlağı olanlar olmuş. Yani biraz cilde göre değişen bir durum. İki kardeş aynı kremi kullandılar birisinde çatlak oldu diğerinde olmadı tamamen cilt tipine bağlı. Para dökme bence. Doğal yağlar filan alırsan al ama araştır tabi
ZNADA @mbusetopcu ben de doktora sormuştum cildinin elastikliği ile alakalı bir durum dedi ben de o kadar para vermedim,günde 2-3 kere normal zeytinyağlı nemlendirici sürdüm bir de yürüyüş ve egzersizi hep yapmaya çalıştım çok şükür 39.haftadayız çatlak falan yok daha
mbusetopcu ZNADA yaa süper maşallah bende öyle yapayım araştırayım hangi zeytinyağlı kremi kullandınız
Eminecak mbusetopcu bio oil oneren bütün fenomenler catladilar. Reklamdan başka bir amaci olduğunu düşünmüyorum. Karnin bi anda büyür bi anda kilo alirsan ne yapsan da catlarsin. Veya vücut tipin catlamaya musaitse catlarsin. Ben 39 haftaligim hic catlamam olmadi. Cok kaşıntım pul pul dökülmem oldu her dustan sonra bebek yağı sürdüm. Önemli olan karnini bacaklarini nemli tutmak kuru kalmamasini saglamak.
ZNADA @mbusetopcu teşekkür ederim😍 bimdeki Eyüp Sabri Tuncer’in nemlendirici kremini kullandım genelde bu zeytinyağlı basmalı olan en önemlisi bence suyu çok içip egzersiz yapmak