sudeyl16 Arkadaşlar ya herkes bu haftalarda bebeğinin hareketlerinin canını acıttığını söylemiş. Ya da uyutmadığını uykusundan uyandırdığını …. Benim böyle durumlar yok normal hareket ediyo oda çok fazla değil 10 tane oluyo ama maks o kadardır normal mi yeaaa niye hareketli değil bu bebekkkk 😂😂
Ipekkarakus0 sudeyl16 benimde aynıydı canım ne bi canım yanardı ne uykudan uyandırıp uyutmadığı oldu bende şaşırırdım acaba bendemi sorun var diye doktor hep normal derdi şimdi 37+5 haftalığız bu haftaya kadarda çok hareketli bir bebek değildi 😂😂
CansuDRY sudeyl16 Her bebek aynı olmak zorunda mı? Kiloları, boyları, duruş pozisyonları, annelerinin kiloları, karın genişlikleri, anne karnındaki yağ oranı, plasentanın yeri… biiir sürü fark faktörü var.
tarcinnnn sudeyl16 36+3teyim bebeğim çok tekme atmıyor ama sürekli ayağını elini uzatıyor geriniyor. Çok nadir acıyor. Üstelik iri de bir bebek suyum fazla olduğu için fazla hareket edebiliyordu. Linçlenmeyeceksem ben biraz abarttıklarını düşünüyorum 🤭
sudeyl16 tarcinnnn hahahahshshs geçenlerde biri demiş ki hareketinden babamız uyandı puahahvshsvs yani şok oldum nasıl uyanabilir ya diye
tarcinnnn sudeyl16 benim eşim de diyor masaj koltuğu gibi diye 😂 ama yani uyandıracak kadar da değil abartsalarmış 😂
Nur000 sudeyl16 doğuma kadar bebeğim çok az hareket ediyordu. Çok nadir tekme atardı. Doğduktan sonrada çok uslu Bi bebek oldu 🥰
Ipekkarakus0 Nur000 ay benimde doktorum bana öyle dedi uslu bir bebek olacak diye inşallah öyle olur 🙈
HacerZumra sudeyl16 yav niye yakınıyorsun böyle daha rahatsındır 😂 ben mahfoldum canım açıyor gece uyanıyorum çok zor bence sen tadını çıkar 30 haftalık olduk
sudeyl16 Birminikcivciv onlar var canım toplanıyor bi tarafta tekmede atiyorda işte canımı acıtcak gibi değil
Nur000 Ipekkarakus0 inşallah 🤲 gazlı kolik bebeklerden ödüm patliyordu çok şükür yaşamadım 😄 şimdi 11 aylık evi karıştırma derdinde
EsraBaykara sudeyl16 bende tam 28 haftalığım hareket var dışardan da görünüyor ama can yakıcı değil. Daha ufak sayılır zaten ne gücü olsun ki. Son haftalarda kaburgaya baskı yaptıkça hareket alanı azaldıkça acıtırdır belki..