iremss Dilaaayy15 haftanız kaç, haftanz erkense sancınz varsa bebeğn kanalda ilerlemesinş kontrol etmek zorunda
Buketyusra Dilaaayy15 sezeryan için gün vermedi? Bazen açılma olunca normal doğum başlıyor başlamadan müdahale etmek için bakıyor olabilir
emineveminigi Dilaaayy15 bakılmaz normalde ama eger planladiginiz güne daha var ise kontrol amacli diye bakiyordur belki
Ozge Dilaaayy15 ablam da sezeryan planlandı 1 gün önce normal gelmeye kalktı yeğenim. Zamanından önce gelme ihtimaline karşı bakılıyordur.
Dilaaayy15 iremss 37 haftadayım 36 haftada 2 kere muayene oldum açılma yok dedi sezeryan içinde 38. Haftaya gün verdi 28 Haziran
Duygudikicidkc Dilaaayy15 bana da öle yaptı canım 2 kere baktı çatı dar dedi 38 de sezaryan yaptık epidural olarak hiç hissetmedim süper geçti sorun sonra başlıyor agrılar sancılar süt meselesi derken çok zor heryerim ağıro
Duygudikicidkc Dilaaayy15 korkutmak deqil amacım bacım yanlış anlama ama yalanda sölemek saçma neyse o valla çünkü agrını çeksen ok ama bebek var mama var süt var uyku yok 🫣
Dilaaayy15 Ozge inşallah döner de sezeryana gerek kalmaz ama dönmeye niyeti yok gibi hala kıpır kıpır ama kafası yukarda
heleninannesi06 Dilaaayy15 benim planlı sezaryendi o günün sabahı sancılarım başladı nöbetçi beyinsiz doktor baktı üstüne bı de sancı çektirdi boş yere bana yine sezaryen oldum normal istemiyordum