Birminik56 kumralface35 ben iki gün geciktikten sonra yapmıştım. İnşaallah gönlüne göre olur canım rabbim bu sevinci yaşatır inşaallah
Bet7408 kumralface35 4 gün kala yaptım canım aşırııı silik çıktı anlamadım hatta çöpe attım testi sonra aradan 1 saat falan geçti bakmak istedim tekrar o kadar silikti ki herkes göremez sonra diğer sabah ilk idrarımla tekrar yaptım emin olamadım çünkü ve yine silik ama bu sefer anlaşılıyor sonra hastaneye gittim değerim 300 yerde çıkmıştı 🥰
dayi kumralface35 bende adetten 2 gün önce test yaptım çok silik bir çizgi çıktı hemen gidip kan verdim değer 107 ydi
GamzeKzncii kumralface35 2 gün kala öğrendim bende günüm geçti sanıyordum meğer yanlış hesap yapmışım testte ilk silik cıktı sonra hemen kan verip öğrendim 😊
Zeynonun_annesi Adetimden 1 hafta sonra test yapıp öyrendim..😂 hiç beklemiyodum hamile olacağımı.. bende gecikmeler oluyodu.. yine gecikmedir diyib test yapmıyodum.. 1hafta gecikince aniden yapma kararı aldım ve yapdım..☺️
Zzekiye Aslglyy ben de iki gün kala yaptım 35 çıktı bugün gittim 46 normal mi sizce ya modum düştü biraz 😢
Ygmrmkgn kumralface35 3 gün kala yaptım sabah ilk idrar ile anında 2. Çizgi çıktı neredeyse hiç beklemeden😳
Aslglyy Seher2004 9 gün sonrasında 400 çıktı şimdi 1 hafta daha geçti doktor çağırdı bakalım gidicem normal dedi
Eminesahnkya kumralface35 adetim 5 gün geçti test yaptm biri var biri silik gibydi ama çizgi olduğu belliydi gittim kan verdim hamile olduğumu öğrendim idrarda silik çıksa bile gebelik oluyormuş çünkü idrarda az kanda yüksek olduğu için kesin sonuç çıkıyor
Se19 kumralface35 adetim bittiği gün hamile kaldım (3 mayıs) 16 mayısta da hamile olduğuöu öğrendim, çift çizgiyi gördüm yani. (Yani 13.gün) ertesi gün bhcg 45 çıktı…. Adet döngüm 27gün, yani adete tam 14 gün kala hamile kaldığımı öğrendim.