hills bd1 ben de aynı durumu yaşıyorum 34+4 haftadayken bebeğim 3011gr.dı. Şu an ne kadar bilmiyorum ama doktorum Doğuma kadar 4 buçuk olur böyle giderse dedi sezaryen yapılır dedi. Kafamı karıştırdı
OzenMeryem Bana da bebek iri dedi ama daha doğumla ilgili bişey söylemedi önümüzdeki hafta belli olacak sanırım. Herşeyin hayırlısı olsun ikiniz için en doğrusu neyse o olsun inşallah 😊
aysetunckilicfirat Yarın sezaryen olacağım. Bebeğimin 40 haftası doldu. 4200 civarında ve kafası da iri, kanala da doğru açıdan yerleşememiş. 9 aylık normal doğum planım böylelikle sezaryene dönmüş oldu.
bd1 aysetunckilicfirat siz baya beklemissiniz 40 haftayı biz suan 38 dyiz bakalm bnde bekleme taraftarıyım ama sonum sezeryan gibi
aysetunckilicfirat bd1 Ben normal doğum istiyorum diye direttiğim için böyle oldu ancak doktorum da sezaryen yoluna gidecekse bile mutlaka 39. haftayı bekliyormuş bebeğin ciğer gelişimi daha iyi olsun diye.
bd1 Azrazerin maşallah bide dikissiz yani vala helal bakalım bizde bekliyoz normal olursa kolay zaten beli eder diyo geliş şekli olmassa sezeryan