KKTCanurse Hanımlar selam ,27haftadayim yaklaşın 1bufuk aydır kulağımda uğultu ve tıkanıklık oluşuyor .gebelikte yasanirmisbasina gelen varmı?
Habibes KKTCanurse benimde oluyor ama nedenini çözemedim KBB ye gittim gayet normal ebeye sordum tuzu azalt dedi ama zaten çok kullanmıyorum
VeraRi19 KKTCanurse Size yakın haftadayken bende yaşadım. Kulağımda mantar varmış,doktor aspiratör ile temizledi çok rahatladım
Benjaminannesi KKTCanurse ahshaha bir ben böyleyim sanardim uçak geçer sanıyordum ilk başta hatta bir ara dedim bu ne sonra öğrendim ki hamilelik hormonlarindan burun kapaninca ister istemez kulaklarda kapanıyormus😂😂😂
Deletedmom_33 KKTCanurse Hamile değilim de geçen gittim 20o TL muayene verdim bana birşey yok dedi. Çok rahatisz ediyor deyince nurofen cold ve İlladin burun spreyi verdi. Sağlık ocağına söyleyin kullanabileceğiniz soğuk algınlığı için ilaç versin açılmazsa KBB ye görünün. Birde burnunu tutup hızlıca nefes ver dedi acarmis
KKTCanurse Habibes Gebelik hormonları ula alakalı olabilirmis .birkaç kişide daha oluyorsa ona bagligcam
KKTCanurse Kulak burun bogaz ile konuştum bişey yok dedi bana . bikez daha danışayım bari teşekkür ederim
Hndyzb KKTCanurse ben genelde böyleyim ve buna eşlik eden bide baş dönmem var 😂 bu aralar ikiside fazlaca artmış durumda ama ben dengesiz uyku ve klimalara bağlıyorum. Bütün gün esnesem geçermiş gebi geliyo esniyorum ama gecmiyo 😂😂😂 bide KBB merkezinde çalışıyorum ben inşallah bigün muayene olucam
Bet7408 KKTCanurse hamileliğimin 3. Ayından beni var şuan 8. Aydayım her gün mutlaka tıkanıyor 15-20 dk öyle kalıyor geçiyor