Bdncrr Kızlar çok sık baş ağrısı çekiyorum bu ara ilaç almadım henüz ama dayanamıyorum artık parol kullanan var mı aranızda doktorumla görüşme şansım yok şu an doktoruna soran varsa yardımcı olabilir mi? 16+0 ım bu arada
09Tugba_0909 Bdncrr merhaba canım bende senin gibiydi çok sık neredeyse her gün baş ağrım oluyordu dayanadim doktora gittim parol verdi başka bişey veremem dedi bana çünkü hamilesin parolda çok etkili olmuyor ama sadece hafifletiyor
pimpiriklii Bdncrr ben migrenden dolayı kadın doğum acile gittim serum verdi ağrı kesici öyle geçmişti parol hapı pek işe yaramıyor
Serraee Bdncrr benim agrım oldugu halde icmiyordum doktor bu kadar sgrıtıp tansiyonunu yükseltmeden parol ic dedi icebilirsin canım plus olanını degil ama parasetamol yazıyor 500 mg olan
Bdncrr ipekveatlas Cansugamze_ 09Tugba_0909 Hay Allah sizden razı olsun ya baktım prospektüse bişey olmaz ama doktorunuza sormadan içmeyin diyo cesaret edemedim bende 😔
09Tugba_0909 Bdncrr için rahat etmiycekse acile gidebilirsin canım çünkü bende dayanamayıp acile gittim parol verdiler
Bdncrr 09Tugba_0909 hastanenin acil servis bölümüyle görüştüm şimdi canım içebilirsin dedi sadece parol içiliyor dedi o da
Bdncrr pimpiriklii çok geçmiş olsun sanada canım benim normalde de ağır ağrı kesiciler içmemen gerekiyor zaten kalp rahatsızlığım var o yüzden çok alışık değilim ağrı kesiciye az çok etki eder inşallah parol