Hfz1818 Kizlar betam 5100 ilk zmnlar kasik agrim oluyodu simdi yok sanki hamile degil gibiyim sadece goguslerimde biraz agri var normal mi ?
Hilal-95 Hfz1818 hepsı normal canm goğus ağrın kasık bel ağrın kanama olmadığı sürece normal merak etme bebek yerleşiyor
umran__ Hfz1818 normal canım her haftan farklı geçebilir. Bir dahaki haftaya bulantın çıkar sonra geçer uyku hali başlar falan filan stres yapma bebişin hisseder❤️
Esssssss Hfz1818 olabilir. Ben 8. Haftadayim göğüs ağrım daha yeni yeni başladı benle aynı arkadaşım var onun erken belirti olarak başlamış. Herkeste hatta aynı kişide her hamileliginde bile değişir canım korkma
senayvz Geçen hafta cumartesi günü bende Beta HCG baktırdım benimki de 5270 çıktı, aynı durumu yaşadım hiçbir ağrım olmuyordu hatta korktum doktorumu aradım . korkulacak bir şey yok dedi . inşallah senin için de öyledir
Hfz1818 umran__ insallah oyledir canim o uyku halimiz var goguslerde batmada var baska birsey yok beta da artiyor artik keseyi gormeye gidicem
Hilal-95 Hfz1818 kuzum bu değerle keseyi göremedinmi benm doktorum bana heşeyi yaşıcaksın sadece adet olmıcaksın demişti bebek yerleşiyor dedi benm 20. Haftaya kadar ağrım oldu göğüslerim felan felaketti adet olcam sanıyordum sürekli
Happy-melek1997 Esssssss ilk gebeliğinizi öğrendiğiniz zaman gögüs ağrınız yokmuydu acaba merak ediyorum benim adetime 2 gün kaldı demin hafif kahverengi akıntı geldi şubat ayında hamile kalmıştım o hamileliğimi bu şekilde hafif kanlı leke ile öğrenmiştim ama onda aşırı kasık ağrısı adet oşacakvhihhi ve gögüs ağrım vardı o kadar kürtajla sonuçlandı şimdi sadece ara ara hafif kasık ağrılarım oluyor gögüs ağrısı sızı bile yok merak ettim sanki illa gögüs ağrısı olması lazımmış gibi gelir
Esssssss Hfz1818 ne demek o kadar iyi anlıyorum ki sizi. Kalp atışını duyana kadar bende çok stresliydim her şeyden korkuyordum
Esssssss Happy-melek1997 bu ikinci gebeligim ilki dusukle sonuçlandı boş gebelikti. Şu anki de daha küçük ama çok şükür duyduk kalp atışını. İkisinde de göğüs ağrım olmadı. Sadece bunda 2-3 gündür başladı hafiften şişti gibi oldu öyle yani sizlama da değil yüzüstü yatınca acıyor sadece