Tugba3535 Bugün çatı muayenesi yaptı doktor ben parmağını sokacak sanıyordum elini soktu.Bende acayip bi travma yarattı.Sizdede öyle mi oldu?Yoksa ben mi büyütüyorum.
Albertos Tugba3535 😂 valla güldürdün arkadaşım hahahahaha daha neler nelerle karşılacaz. Bende korkuyorum
Mehtapkz Tugba3535 cati muaynesnde elini nasl soktiya nasil girerki eli benm bildgm parmak yada kamera sokuor
Zeyneptoprak Tugba3535 bende çatı muayenemde öyle sandım ama elini sokmamış vajina girişine elim baskı yapıyo parmakla kontrol ediyorum demişti öyle olabilirmi
Zuhalkorkmaz2205 Tugba3535 elini miii 😂😂😂 çok güldüm ya. Kız korkutma bende olucam bi kaç güne şoka girdim
goncasln Zuhalkorkmaz2205 iki parmağıyla bakıyor kendini kasma derin nefes al saniyelik bişey zaten 😊 çatı muaynesini bu kadar abartanlar nasıl dogum yapacaklar bilmiyorum 🤷🏼♀️
ozgeya Tugba3535 ben de oldum sanki elini sokmuş gibi geliyor ama iki parmağını dibe kadar soktuğu ve bastırdığı için elini sokmuş hissi yaratıyor.büyük ihtimal sizde de öyle olabilir mi acaba?
Nefesim74 Tugba3535 bende dün akşam oldum el filan değil iki parmağını sokuyor ve baya içeri ittiriyor siz yanlış anlamış olmayasiniz
fatsfats-92 Canm bende geçen hafta oldum iki parmağını sokuyo elini değil ama o acı korkupanik seni yanıltıyor bi tek sen değilsin. Doktorum bana bu kadar panik olursan normal dogum yapamazsın düşün kararini ver dedi . Biraz korkumuzu yenmemiz lazım Allah yardimcimiz olsun