Sofiya1 Kızlar benim adetden 2 gün keçdi adetden önce test yapdim 2 cizgi silikde olsa 2 cizgi kaan testide verdim o neqatif oldu yani bebebk yokmuş 0.100 oldu amma adetimden 2 gün keçdikden sonra idrar testi yaptim çift cizgi şimdi hamilemiyim diyilmiyim ???
Annesininportakali53 Sofiya1 gebelik var gibi görünüyor ama bilemedim kesin sonuç için kan testi ver canım
Mervedez159 Sofiya1 belki erken diye çıkmamıstır kanda dicem ama kanda çıkar mutlaka bılemedım testte var gibi gözüküyor bence bilere daha kan tesri yaptır
Muzlupuding Sofiya1 garanti olan kan testidir. Kan testinde çıkmadıysa hamile değilsinizdir. Fakat içiniz rahat değilse bir kez daha kan verin , idrar testinde pozitif görebilmek için çoktan kan değerlerine yansımış olması lazım
Sofiya1 Annesininportakali53 verdim adetimden 2 gün önce adet gecikmesini beklemeden verdim neqatif amma testler pozitif
Annesininportakali53 Sofiya1 bilemiycem canım burdq okumuştum Bi kaç kişinin başına gelmiş testler pozitif ama Kanda negatif ultrasonda görünmüş diye ama yani bilemedim kuruma çizgisi gibi de değil belki testte bir karışıklık olmuş sen tekrar kan testi ver yani iki günde iki kat yükseldiği için belkide yeni artmaya başlamış bilemedim
JJ19 Ilk 5 dakika dogru sonuc diye biliyorum ben, 5 den sonrasi baska seylerde etki edip yanlis sonuc vere biliyomus, kan testi en guveniliri
aysebaday61 Bende de böyle oldu cumartesi gittim heyecanla kan verdim 0.17 bide üstüne üstelik yumurtalıklarda kist var dedi
Dygsnkgl Sofiya1 benimde böyleydi çok yeni oldugu için silik yok gibiydi suan 19 haftalık olduk umarım kanda değer yükselir tekrar kan verin bi kaç gün içinde hayırlısı olsun