Minikbebegim1999 Kizlar cok belim agriyor azcik ayakta kalmaym hemen hissediyorum hep yatıyorum saten bu hafta adet haftam ondan mi bilemedim 5+3 haftalik hamileyim doktor bakti guzel gebelik dedi bu sirt agrisi beni endişelendiriyor
dayi Minikbebegim1999 canım çok normal gebelikte malesef ki oluyor bende 10 haftalık hamileyim hala belim ağrıyor
Eda_65 Minikbebegim1999 benimde o haftalarda oluyordu hatta adetim 10 gün geçikti daha bilmiyodum hamile olduğumu dedim adet olucam kesin test yaptım hamileymişim
Minikbebegim1999 dayi yani bisey yaptigimda yok bi lavaboya gidiyorum oraya kadar gitmisken lavabonun icini siliym diyorum aninda agriyor ayakta kalınca geri gelip yatiyorum 🤦 umarim geçer biran önce
dayi Minikbebegim1999 geçer mi bilmiyorum bende hala devam ediyor ama çok dikkat edin sakın belinizi zorlayacak şeyler yapmayın derim
Minikbebegim1999 dayi yok saten hep yatiyorum bisey yapmiyorm bel agrisindan saten ayakta duramiyom fazla
Minikbebegim1999 Eda_65 maşallah rabbim istiyen herkese versin bizmkide zor oldu ama çok şükür oldu🤲💕
29ayse29-34 Bende aynı dert yanıyorum belim sırtım kopuyo rabbim şifa versin cümlemize 6+1 normal galiba Dr gidince sorucam bende