Haticenurozturk Kızlar bu aralar canım aşırı çiğköfte istiyor etsiz ve acısız yiyebilirmiyim acaba emziriyorum bu aradaa cevaplarsanız sevinirim sizler yedinizmi
star3star Haticenurozturk bulgur şişkinlik yaptığı için gaz olarak seni ve bebeğini rahatsız edebilir
Stuna Haticenurozturk yemiştim ben ama çok acı olmazsa daha iyi olur. Bulgur olduğu iÇin gaz yapabilir arkasından bi kimyon çayı ya da rezene içerseniz hiçbi şey olmaz😇
iremss Haticenurozturk bulgur size gaz yapmıyosa yiyin gaz yapıyosa tavsiye etmem çok canım istedi duramam dersen de yiyip kimyon çayı falan tüket
Nur000 Haticenurozturk bebeğim gaz problemi yasamiyordu. Cig köfte çok yemiştim, bulgur aşırı süt yapıyordu bende
Haticenurozturk star3star bulgur pilavı da yedim aslında defalarca bebeğim için zaten gaz damlasi ve bağırsak duzenleyici kullanıyorum kendimde sürekli rezene içiyorum ve kimyon kullanıyorum yinede bı sıkıntı olurmuki
Haticenurozturk iremss öyle yapicam artık ya yarın yerim ☺️ eşim alayım dedi ama sormak istedim siz güzel annelerde🥰