Morkelebek26 Elibo kullanıyorum ama benm bulantılarım kusmalarım çok şiddetli olduğu için bir nevi fayda ediyor oda bir ara hastaneye yattım ondan sonra birazcık fayda etmeye başladı normlde hiç etmiyordu
Cusema Morkelebek26 bu kadar tedirgin olmayın hamilelik boyunca ilaç kullanmayan bir sürü insan var …
Cusema Morkelebek26 baklagiller, yumurta, yeşil yapraklı sebzeler, pancar, lahana, brokoli gibi besinler vardır.bunlari tuketirsen bile yeterlidir ,,☺️
hulyadem-01 Morkelebek26 ah sen beni görseydin vicdan azabı cekiyordum resmen çocuğun salak olacak filan diyorlar da Allah biliyor ya içimizi sonuç olarak keyfimizden içmemezlik yapmıyoruz merak etme 3.aydan sonra azalıyor genelde bulantılar sabret ozaman geçerse içmeye başlarsın ben suan 17 haftalığım suan bile içemiyorum düşün 😒
Morkelebek26 hulyadem-01 bende bugün 12. Haftama girdi azaldı evet ama yine birşey yediğimde çıkarıyorum 😔
CansuDRY Morkelebek26 Folik asite en ihtiyaç duyulan süreç gebeliğe hazırlık ve ilk 12 hafta zaten. Kullansaydınız iyi olurdu ama olan olmuş. Gebelik öncesinde folat değerleriniz iyiyse o yetmiştir size. Değerlerinize tekrar bir baktırın isterseniz.