Hanzadebebek 6 aylik hamileyim boyum 170. 65 ten 75 e 10 kilo aldım ona rağmen kimse inanmıyor hamile olduğuma tanıdıktan yabancıya herkes. Takmayım diyorum ama gelde takma :)
izobellaaa-_- Hanzadebebek valla herşeyimmm aynı sayılır 1.70 boy 13 kilo aldım bende 75 kiloyum şuan 6 ayım bitti benim de kimse inanmıyor bence kemik yapımız ince bide boy vs kurtarıyoruz 😂🫶
vesilece Hanzadebebek aynıyız canım 11 kilo almışım ama zayıftım ve insanlar yooo yo diyip duruyor ama ben çok ağırlaşmış hissediyorum kendimi
Hanzadebebek Ay ne güzel benle aynı birini görmek muhtemelen dediğiniz gibi boydan kurtarıyoruz biz :))
ipek9 Bende öyle 1.73 boyum 62 kiloyla hamile kaldım şuan 77 kiloyum 37.haftama girecem daha şişmedim bile ara ara ayaklarım şişiyor sadece çok yorulursam o da hiç o kadar kilo aldığımı göstermiyorum böyle daha iyi bence boşverin 😂
Hanzadebebek ipek9 aslında kiloyuda alıyoruz ama böylesi daha iyi ben memnunum ama millet şikayetçi gibi :) çocuklarımızı saglikla kucağımıza alalım da gerisini bosverelim aynen öyle