uykularharamoldu Az önce iç çamaşırımda sümüksü bişey farkettim. Şeffaf renkte, kanlı değil , jöle gibiydi. Nişan olabilir mi acaba? İç çamaşırıma yapışmamıştı. Yani afedersiniz çektim aldım oradan elime bile yapışmadı. Çok küçük değil çok büyük de değildi.
Mellllllll uykularharamoldu kaçıncı haftadasın? Doktoruna resmini göndersene bi görsün içinde kalmasın şüphe.
uykularharamoldu Mellllllll Esma55 Mellllllll Doktora yazdım dayanamadım. Bu nişan olabilir mi dedim yok dedi
Mellllllll uykularharamoldu aaaa bu nişan sanki, merak edip geçen internetten resim bakmıştım onlar gibi. Doktoruna söyle sen vakit kaybetmeden. Haftanda dolmuş zaten ayyyy çok heyecanlı 🥰🥰 sağlıkla al kucağına inşallah
uykularharamoldu Mellllllll şimdi sen söyleyince ben de görsellere baktım gerçekten de çok benziyor. Annemi aradım kızım sakin ol derin derin nefes al diyor 😂 anne dedim ben sakinim 😂😂😂😂
Mellllllll uykularharamoldu Ama bu nişan nasıl yok dedi 🤷🏻♀️Neyse zaten sancın olur rahat ol sen :) takma kafana kucağına alıcaksın çok çok kısa zamanda diye diye avut kendini :)
Hafize27 @uykularharamoldu bu benden de 8 9 gün önce geldi hatta baya uzun uzuyodu ama kontrolde kanala bile inmemiş bebek bu nişan değilde vajinayı enfeksiyondan koruyan tıkac sanırım doğuma yakın vucut atarmış
uykularharamoldu Hafize27 o enfeksiyondan koruyan tıkaca nişan deniyor diye biliyorum. Evet evet bu da uzuyordu tutup çekince. Hayırlısıyla kendi sancılarım gelsin inşallah. Teşekkür ederim yorumun için 💕