elifcindoruk canim ben bebek icin 5li hastane cikisi aldim , onu dogdugunda giydirecekled , birde kayinvalidem esimin dogdugu battaniyeyi saklamis onu koydum kizimda ona dogacak^^ 12 tane bez koydum yetmezse aliriz zaten orda esim kayinvalidem falan olacak zaten , 1 paket unibaby yenidogan islak mendil koydum. 3 adet kisa 2 adet uzun kollu zibin koydum birde ustune giydirmelik tulum koydum 2 tane. Temmuz dogum gozukuyor ne olur ne olmaz diye , 10 tane agiz mendili koydum , 11 li hastane cikisi koydum bi tane onu cikista giydirecegiz , 2 eldiven ekstra koydum 4 tane corap koydum bebek icin ne olur ne olmaz , bir tane de muslin koydum sicak olursa diye. Pusetin ustune ortmelik bir muslin daha koydum cikista. Birde pisik kremi ne olur ne olmaz gibisinden. Kendime de sut sagmak icin pompa ve sut torbasi koydum ilk sut onemli diye , 2 pijama takimi koydum onden dugmeli birini hastanede giyerim digerini cikista , bir tane sabahlik koydum , depend koydum bir paket gogus kalkani ve gogus ucu kremi koydum. Hastane terligini ben giderken giyecegim cunku dayanamiyorum ayakkabiya yaniyor ayaklarim , kirli kiyafetler icin poset koydum 3 tane , sarj aletini falanda cikarken evden alicam , gelen giden olursa diye emzirme onlugu koydum , 2 tanede de emzirme sutyeni koydum , birde tarak dogumdan sonra fotograf falan cekilirsek diye o kadar ^^ eksik gelen bir sey olursa kayinvalidem ve esim orda olacagi icin rahatim birazda ben. Cocugun esyalarini yikamadan utulemeden kullanamam diye ona fazla fazla koydum yinede eksik kalirsa evde var gelip alabilirler :)