Benjaminannesi 😂 evet ben geçen sene ağustos ta ikiz bebeklerimi kaybettim kürtaj dan 60 gün sonra adet olabildim süre uzundu kist belirtilerinin hepsi vardı Dr a gittim kist olduğunu gördük zaten anlamıştım 2 ay kullanmam için doğum kontrol hapı a başlattı eğer erirse sıkıntı yok ama erimez ise ameliyata kadar yolu var dedi yaklaşık 8 ml idi yanlış hatırlamıyorsam ben parada doğum kontrol hapını kullanmaya başladım Bir adet geçirdim adet süresinden sonra 2. Kutuya devam ettim hamile olduğumu adet öncesinden anladım agresif olmam ve uykuya düşkünlüğümden kan testi yaptım adete sanırım 5 gün kala betada değerim 1929 çıkmıştı ama ben bu sürece kadar doğum kontrol hapını aksatmadan içiyordum çünkü adetim o düzene sokmuştu. O yüzden hap vs çok inanmıyorum tabi rabbim de nasip etti elhamdülillah şuan için de bir sıkıntı mız yok. Ama çok endişe li geçiyor hala düştüğün etkisinden olsa gerek. Korunma yöntemi olarak ta ben 2 yıllık evliyim bebek düşünmediğim sürede geri çekilme yöntemi ile devam ettim ve bu süreçte gerçekten işe yaradı ben ilaçların kadın hastalıklarına yol açtığını özellikle bebiş konusunda gecikmeye uğrattığını düşündüğüm için doğal bir yöntem le devam etmiştim. Yani umarım aydınlatabilmişimdir ☺️