Oznurcakir Busraarsubbb ilk öğrendiğimde 5/2 idrar testiyle öğrendim soluğu hastanede aldım suan 6/4 günlük kalp atışı icin Çarşamba gidecem insallah 🤲🏻💐
karakiz1 Busraarsubbb Öğrenir öğrenmez gittim eğer hastaneye gitmesseniz de sağlık ocağına mutlaka gidip tüm kan değerlerine baktirin özellikle troid düsüğe sebeb önceden önlemini alırsın 6 haftalikken bu yüzden düsügüm var
berceste5155 Busraarsubbb ben 5. Haftada kan tahliliyle öğrendim tiroidim yüksek çıktı hafta sonu olduğu için iki gün sonra hemen kadın doğuma gittim sadece keseyi görebildik bir hafta sonra tekrar gittim kalp atışını duyduk
ilayddaozturkk Busraarsubbb 6. Veya 8. Haftalarda gitmeni tavsiye ederim hem keseyi hem kalp atışlarını görürsün
Derya_gumus Evde test yaptim pozitif cikti ertesi gun hemen gittik eşimle hastaneye 4 hafta 5 günlüktü bebisimiz :)
Nazendehanim Busraarsubbb 2 düşük yaptığım için hemen gittim , ilk zamanlar tehlikeli olabiliyor kontrol altında olmak önemli
Seda020921 Busraarsubbb valla daha gitmedim ama kalbini falan acilde gordum 8+2oldum önümüzdeki ay giderim erlade