teachersrn Sltns doktorum 24.haftadan sonra boyatabilirsin o da amonyaksız boyayla açık havada dedi. Haftayı bekliyorum, dipler çok kötü durumda 🤷🏼♀️
minigimankara6- Sltns ilk 3 ay boyamadım sonraki 3 ay dip boyası yaptım kendim evimde doğuma yakınım ombre yaptırdım lohusalığa hazır diyelim binevi sağlıkla gelsinler cok sükür 🤲🏻🫶🏻💖
Sltns stella15 bende cok kararsizim ama saclarim feci durumda zaten hormonlar tavan kendimi begenmiyorum 😞
Hicran-01 Bende cok kararsızım.bazı doktorlar 3 aydan sonra yaptırılabilir diyor, bazıları önermiyor..beyazlarım olmasa çok önemsemem aslında.ama böyle de çok rahatsızlık duyuyorum. Üstelik çalışan biriyim.. evde takılsam yine sorun etmem.
Seherselim Hicran-01 off aynı dertten muzdaribim. Amonyaksız boya olması gerekiyormuş doğal ama nasıl olacak bilmiyorum. 10 haftalık hamileyim.
Eymenebrar Kızimda 8 haftadaydim canm boyattim oglumda 14 haftaliktim bundada 15 haftada boyadim ama tabi 1 seferlik yaptim hep orielle acip boyadim kendim cok sukur bisey olmadi bnm dusuncem bu deri altina islemiho gada kan gibi degil damarlarda dolassin sadece koku agir oluyor onuda ben kapi pencerd acmistim poset gecirip oyle bekledim
Eymenebrar Sltns gersey allahtan canm olca varsa her turlu oluyo dedim gibi ben 3 gebelimdede 1 seferlige masus boyadim acik havada beklersen poset gecirip kokuda gelmez zaewri olucani dusunmuyorum bu yemek ve serum gegil eedim gibi mideye ve damasa gitmiyo ama tabi karr senin onemli olan icine sinmesi