Dilaaayy15 Acayip derece de uykum geliyor akşam 11 de uyudum sabah 9a kadar geri 12.30da uyudum 2 ye kadar şimdi de yatsam uyurum niye böyle oluyor
Eda_65 Dilaaayy15 bende 38 haftadayım geceleri sağa sola dönmekten uyuyamıyorum bacak krampları sancılar gündüz uyuyorum ama
NrcnGltkn Dilaaayy15 gündüz uykum hiç yok yaa 34teym.bende geceleride 1den snra uyuyup sbah 7de gözüm açık bn birde geceleri midem çok baskı yapmasn rahat nefes alaym diye böyle akşam 10dan snra fln sadece su iciylrjm baska bisi yok
hilal2022 Dilaaayy15 ağır geliyor çok donemiyorum hiç yatınca midem sıkışiyor sbahata sabah yapıyorum hep öğlen gibi bir iki saat uyuyosam uyuyabiliyorum bide havalarda çok sıcak hiç dayanamiyorum 🥺
Dilaaayy15 Eda_65 ben 38 de doğum yapıcam öyle bir derdim olmayacak sanırım Allah sağ sağlim kavustursun kuzum❤️🥰🤲🏻
Dilaaayy15 NrcnGltkn su içmek cok önemli bol bol iç ama acıkırsan da saat kaö olursa olsun ye bebeğin nabzı düşüyor herkeste aynımu bilmiyorum ama ben acıkıp yemek yemeyince kalp atışı düşüyor nstde öyle çıktı
NrcnGltkn Dilaaayy15 ayy ben her aciktgmda yersem ne uyuyablrm nede nefes alablrm 🙈🙈 Şuan için bi skntimz yok herşey yolunda suyu çok içiyorum aram iyi suyla çok şükür