Asiyeklkvn Hanımlar Doğumu başlatmak için neler yaptınız bi faydasını gördünüzmü 38+4 üz artık doğsun istiyorum😔
Nur123aa Asiyeklkvn valla canım kim ne derse yaptım bende senin gibi beklemedeyim sanırım ne yaparsan yap gelmeyince gelmiyor saldım artık illaki gelicek bir gün düşündükçe daha çok strese giriyorum 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
Eda_65 Asiyeklkvn ayy bende ağlıycam artık 3 haftadır yalancı sancılarım var yarın 39 haftalık oluyoruz ama hala gelmedi inşallah bu hafta gelir yaa artık çok zorlanıyorum karnımı taş gibi yapıyor bebek nefes alamıyorum bi iş yapamıyorum 🙄🙄
Asiyeklkvn Nur123aa bi buçuk saat öncesine kadar sabahtan beri sancım oldu belime ağrı vurdu bacaklarım ağrıdan titredi artık ümitlendik geliyo diye ama karara kandırdı yine bizi sahiden beklemek en iyisi en azından kendimizi yormayız
Asiyeklkvn Eda_65 valla bendede aynı durum şuan sağ tarafta toplandı mide bulantılarım arttı bi an önce gelsinler artık
Lavineda04 Valla ne yaparsan yap bebiş gelmek istemedikçe bi faydası olmuyo bütün herşeyi denedim 40 haftam doldu 1cm açıklık var ama ortada hiç bişey yok bende yaptıklarımı da artık yapmayı bıraktım en iyisi beklemek🤷🏻♀️
Nur123aa Asiyeklkvn bizim ki de öyle ağam bizle eglenir diye gülüyoruz bı ara bı yokluyor sonra vazgeçiyor dusunmicez artık napalim 😄😄