iremcannn1907 Seyda3456 benim suyum hep yüksekti şeker çıkmadı. Doğum da yaptım. Evet erken doğum riski oluyor ben 41’de doğurdum. Önden gidiyorsa genelde kilo olarak fazla doğuyor bebek. 4300 doğdu benim ki. Çok korkulacak bişey değil, sağlıkla gelsin inşallah 🙏
Degisken89 Seyda3456 benimki de 1.5 hafta önden gidiyordu.dedim ya aynısını söyledi dr bana.ama sağlığımız için hiç sorun olmadı.siz yediklerinize dikkat edin.kontrollerinize göre ilerleyin.sık rastlanan bişey
Mucizemutlusu Seyda3456 bana da aynı uyarıyı yaptı. Dikkat et dedi şekere. Bakalım inşallah bir sonraki kontrolümde aynı şeyi demez. Meyve falan da kontrollü yemek lazım.
mukaddesoktay Sevdanur522 benimde suyum fazla çıktı ve 2 hafta kadar karnı büyük çıktı şeker yüklemesi yaptırdım sonuç bekliyorum,karnın büyük çıkması sorun teşkil ediyor mu?
Sahra-28 Sevgilibocuk benimde su fazlaydı perinatolojiye görün dediler şekerden de değildi bu haftaki kontrolde suyu normale dönmüştü şükür
mukaddesoktay Sahra-28 bende bugün gittim perinatologa suyunun normal olduğunu söyledi çok şükür,şeker sonucumda normal çıkmıştı.
Nagihannnn0606 mukaddesoktay normale dönmesi için Her hangi bişey yaptınız mı peki ? Benim de fazla 3-4 haftadır ama normale dönmedi bi türlü bende gidiyorum perinatolojiye
mukaddesoktay Nagihannnn0606 bir şey yapmadım, belki diğer doktor dediğinde de öyle bir şey yoktu USG cihazı farklı gösterdi bilemiyorum
moom222 Nagihannnn0606 Hamur işi tatlı şeker bunları kes bol yürüyüş yap suyu çok ic cnm .bnmde fazlaydı bidaha ki ay fazlaligi gitti ama üst sınıra yakın dedi yinede dikkat diyete devam yürüyüşe devam dedi
pinarkibar Nililaylayla bende de şeker çıkmadı ama suyun bi tık fazla dedi doktor umarım ilerde bi sorun çıkmaz
Ezginur35 Seyda3456 benim de sınırda biraz fazlalık var endişe edilecek bir durum da değil dedi prof doktorum şeker testi yaptırmadım değerlerim de normal diyet yapmamı da gerek görmedi zaten üç haftam kaldı doğuma