Sdtly Birminikcivciv gece uyumadan içmeyi deneyin ben de öyle işe yaramıstı günde 2 defa içiyorum 12 saat arayla bide günde bir tane soda anca işe yaradı
hukukcuanne_06 Normalde kahvaltıdan sonra bi tane içiyordum yetiyordu ama bu hafta sanırım çok yorulduğum için yetmiyor diye akşamları yatmaya doğru da bir tane içiyorum
hukukcuanne_06 Birminikcivciv sağ bacağım acayip ağrıyo içmezsem ya da saatini geciktirirsem ama dün ikinciyi içmedim nispeten az yoruldum ve erken yatabildim bi ağrı olmadı şükür 😇
SunnyG Eczacı bana ağrın ne zaman oluyorsa o zaman kullan dedi. Ben de öğleden sonra kullanıyordum. Ama işe yaramıyordu ben de. Bıraktım içmiyorum şimdi her türlü ağrıyor sırtım.
Canpolat Birminikcivciv akşam yatmadan içip yatıyorum suya atıyorum eriyor efervesan tablet ama sanırım işe yaramıyor gibi birkaç gündür sertleşip duruyor bebek toplanıyor maden suyu içmeye dikkat ediyorum ekstra olarak
Esiii06 Birminikcivciv ocean extra mag içiyorum. Doktorum akşamları içmemi , bu sayede rahat uyuyabileceğimi söyledi.
Ksks07 Birminikcivciv mg olarak mı yetersiz geliyor acaba bi doktorunuza sorsanız bir de kalsiyum desteği alıyor musunuz ?